Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powinienem iść sobie z tamtad chyba

Polecane posty

Gość gość

Jestem najsłabszym ogniwem szkoła mnie wkurza, ludzie też , śmieją się ze mnie , nic nie nauczę się tam , a Maciej to symbolika tej szkoły ubrany jak dziwak , geniusz jakiś chuj wie skąd on to wiedział dziady czytał juz w gimnazjum

Gość gość
wow przeczytal ksiazke jakas elita iq 160 tak umi tlyko

Gość gość
Szkoda mi też tamtej klasy która opuscilem lubiłem ich mogłem z nimi dojechac może z angola bym nie zdał , ten maciek tam był ale to był dziwak on myślał że mnie tak puścili poznałem tu jedynie ta dziewczynę ale ona ma na mnie wyj****e chyba i tez mnie wkurza ze ona podejdzie do matury a ja nie i wgl mam ja w d***e tez wiec naprawdę , tez się boje ze się będą pruli o moje oceny może faktycznie lepiej iść ale gdzie ?

Gość gość
To był dziwak on sam umiał zadania i dostawał 4 plus sobie on nie jest na dwójkę .. dziwny gość

Gość gość
Ja się nie czepialem o dni dodatkowe , poprawki , ocenę z polaka traktuje na pół bo ja jedynki z historii nie miałem , boje się ze ktoś wie po moim zachowaniu albo ten macius wypapla raz się czepilem gościa bo się napoprawialem a jego chcieli puścić może ktoś się zemści ? Ale to inna sytuacja