Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mezczyzna jest w stanie zakochac sie w bardzo brzydkiej otyłej kobiecie

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak wyżej ?

Gość gość
Tak jest w stanie sie zakochać w takiej kobiecie

Gość gość
Wątpię...

Gość SlowianskaLala
Po poerwsze nie ma brzydkich kobiet tylko niezadbane. A po drugie piekno jest w oczach patrzacego

Gość gość
Oczywiscie. Bo waga to nie wszystko. Koboety z nadwaga maja czasami fajniejszych facetow niz chude pieknoaci ktore wyzej sraja niz d**e maja.

Gość gość
myślę że jest szansa, obstawiam że jeden facet na 700 000 może się w niej zakochać

Gość gość
Tak. Brat mojego faceta ożenił się z babką która w wieku 29 lat wyglądała na 45 - obisła, krótkie włosy, na żel, ulubiona fryzura - krótko, ulubiony strój - dres, hobby - przeklinanie i picie

Gość gość
we stanie wskazującym każda mnie sie podoba oprócz pulchnych bo tego nie da sie nie zauważyć :D

Gość gość
Tak, ale desperat albo jeśli sam jest otyły i brzydki

Gość Michał121212
Ilu facetow tyle idealnych kobiet. W druga strone tak samo.

Gość gość
Moj wuj ma brzydka, otyła zone - zawsze była taka- sa idealnym, kochajacym sie malzenstwem od wielu lat. A on wyglada "normalnie".

Gość gość
a nie myslicie ze grubsze sa szczesliwsze? bardziej usmiechniete jak np DG i Karo ze Stylizacje tv

Gość gość
Uroda to sprawa gustu nie każdy lubi zagłodzone szkieletory

Gość gość
jeśli ma dobre serce to jest skarb

Gość gość
Teoretycznie tak. Np jak będzie zdesperowany i przekonany że nie spotka go w życiu nic lepszego to jak brzydka grubaska okaże zainteresowanie nim może się poczuć zakochany. Ale jak po jakimś czasie otrzezwieje z tzw zakochania to będzie miał kaca:D

Gość gość
Nie wierzę ze facet który wybrał taką brzydką i otyłą nie looka z pożądaniem na te "wychudzone szkieletory". One mają zawsze powodzenie:)

Gość gość
Michał121212 dziś Jeżeli wg jego gustu ta "brzydka i otyła" jest atrakcyjna to nie ma tematu. Natomiast jeśli on sam uważa ją za brzydką to na bank będzie się interesował innymi.

11:19 no wlasnie, a skad wiesz, ze uwaza ja za brzydka? Moze on takie lubi? To, ze dla ciebie to bazyl nie znaczy, ze dla wszystkich. A jak chcesz wiedziec co komu w glowie siedzi, to nie sluchaj tego co ten ktos mowi, tylko patrz na to co robi.

Gość gość
gość dziś no właśnie o tym przecież pisze, że jak mu się takie podobają to ok, każdy ma swój gust

Gość gość
Albo sam jest brzydki i uważa że nie ma szans na lepszą, albo fetyszysta który lubi takie kształty.

Gość gość
Piszecie że taka kobieta moze byc atrakcyjna dla faceta ale i tak partnerzy takich kobiet ogladaja sie za szczuplymi

Gość gość
Jesli jest też brzydki i gruby i do tego jest tego świadomy to bedzie z tobą w związku ale czy się zakocha... A ty zakochasz sie w grubym i brzydkim, takim który ci sie nie podoba? Czy chciała byś przeciętnego? Albo wręcz ładnego!

Gość gość
Faceci i tak oglądają się za innymi zawsze. Czy jest z grubą czy chudą. To normalne. Jeśli nadajesz z kobietą na jednej fali, dobrze się przy niej czujesz to nigdy nie zmienisz na żadną supermodelkę. Kobiecość to nie tylko wygląd ale cała masa innych cech, które mogą zawrócić facetowi w głowie.

Gość filozoffffffka
Mam 27 lat.Ja jestem brzydka,otyła(ale to wina moja,bo do lekarza nie chodzę,hashimoto i te sprawy)Jednak się ruszam,biegam i mało jem.I faceci mówią,że jestem fajna,ładna a że mam ciała więcej jedni mówią,że mam się nie odchudzać,bo taka śliczna jestem. Inni(nie tylko faceci) ,że będę super jak schudnę,toteż gusta są przeróżne.Jednak reasumując-szczęścia w miłości nie mam i myślę,że przez nadwagę.Bo wiem,że ładnej i szczupłej facet wszystko wybaczy i będzie się jej nadskakiwał.

Gość gość
Wcale nie. To nie zależy od figury tylko czy facet dobrze się przy tobie czuje. Jeszcze nie spotkałaś tego swojego. Nawet szczupłe są samotne, kwestia poznania kogoś odpowiedniego.

Gość gość
Mój dziadek żył z babcią w małżeństwie prawie 50 lat i tyle samo ją zdradzał z sąsiadką. Babcia była szczupłą elegancką zadbaną kobietą, fryzurka zawsze zrobiona, delikatny makijaż, kostiumy szył jej krawiec, perfumy z pewexu itd... Sąsiadka była niedużą pulchniutką kobietką z siwym koczkiem i olbrzymim biustem, z którego się zawsze śmialiśmy bo żył własnym życiem. Najpierw pojawiał się biust a za nim dopiero sąsiadka. Po śmierci dziadka dowiedzieliśmy się o tym romansie bo dziecko które sąsiadka wychowywała sama było dzieckiem dziadka, co oni przez lata starannie ukrywali, ale w testamencie dziadek tego dziecka nie pominął. Obciach był nie z tej ziemi kiedy wyszło na jaw że dziadek żył podwójnym życiem i elegancką zawsze babcię zdradzał z kobietą wyglądała jak jej gosposia i to się zaczęło już 3 lata po ślubie, a trwało do samej dziadka śmierci.