Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jego była

Polecane posty

Gość gość

Otóż moj chłopak mial bardzo ladna byla ladniejsza ode mnie. Tylko rozstali sie bo ona wybrala innego wziela slub i ma z nim dziecko. Tylko ze teraz jego byla sie rozstala z tym mezem... Myslicie ze jak on sie dowie i kiedys sie spotkaja to bedzie chcial z nia byc? Z tego co wiem to on ja nawet po rozstaniu kochal, ciagle o niej gadal itd. Teraz nie gada o niej wgl przynajmniej przy mnie. Ale kiedys slyszalam jak gadal o niej z kolega i ogladal ja na fb. Ze niby ona cos na meza pisala i on musial to obejrzec. Jak myslicie? Czy jak sie spotkaja to wszystko wroci? Ona nie dość ze ma ładniejsza twarz to ma ze tak powiem kobiece ksztalty... Wygląda jak Natalia Siwiec i z twarzy i z figury... A ja jestem szczupła i raczej nie mam co z nia rywalizowac bo raczej bym nie miala szans

Gość gość
nie jestes moim chłopem worze :D

Gość gość
zapytaj sama siebie po co z nim jesteś? i chlaśnij się w czółko młotem aby wybić z niego zazdrość, która zjada cię od środka. modliszka! tfu!!! on jest z tobą tylko na przeczekanie, zapamiętaj to!

Gość gość
chłopak, to ma 18 lat. wszyscy powyżej tego wieku, to już mężczyźni

Gość gość
jestes zakompleksiona!!!!!!

Gość gość
Pewnie jej ulegnie jesli tak wyglada

Gość gość
Prowo, widac ze pisala to byla, ktora po rozstaniu z mezem chce do zajetego exa wrocic. Zadna normalna laska nie wychwala bylej spod niebiosa siebie sama tak unizajac rownoczesnie. Mozna napisac, ze tamta atrakcyjniesza ale bez przesady.