Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TRENDY W ODCHUDZANIU 2017

Polecane posty

Gość gość

Co jest teraz modne? Jakie diety? Jakie suplementy? A co rzeczywiście skutkuje? Na każdy produkt jest moda, tak samo jak na rodzaje diet :) co wy stosujecie?

Gość mizeria249
Ja się trzymam z dala od mody na cokolwiek i w sumie na dobre mi to zawsze wychodziło. Niestety co do odchudzania z niczym sobie nie radzę, waga stoi w miejscu niczym nie wzruszona a ćwiczę od 2 miesięcy tyle ile daję radę i ile czas pozwala. Stąd nic innego mi nie pozostało jak podłączenie się pod pytanie autorki.

Gość gość
dukan dalej w modzie i efekty super!

Gość gość
Moja mama na dukanie schudła 22kg i rozwaliła sobie żołądek :) tym przebiałkowaniem... więc chyba jednak to słaba moda na tego pana. Chociaz słyszłam tez pozytywne opinie więc w sumie co kto lubi. Moda na odchudzanie na jaką teraz trafiłam to jagody acai w suplach, wszedzie się o tym ropzisują, sama sie zastanawiam nad nimi.

Gość gość
bo to ze wszystkim trzeba uwazac, miec wlasny rozumek i nie brac na 100% wszystkiego co piszą i mowia bo wtedy w sumie kazda dieta moze skonczyc sie dla nas zle a co do acai to slyszlam o nich duzo ostatnio rzeczywiscie ale jakos nie zaglebialam sie za bardzo w temat bo jeszcze nie jestem psychicznie gotowa na żadną formę diety :P

Gość gość
apropos acai to ja teraz z nimi startuję :) kupiłam sobie IQacai, bo koleżanki schudły ładnie przy tym :)

Gość gość
a skąd to iqacai się bierze?

Gość gość
no więc najpierw jest prawodpodobnie krzaczek, potem ten krzaczek się podlewa, pielęgnuje, otacza nieprawdopodobnie silną miłością, a potem on daje owoce, potem ktoś je zebiera.. :D haha a tak na serio, to ja brałam ze strony producenta :))))

Gość gość
ja chodzę na fitness - dwa albo trzy razy w tygodniu, po pracy. Czuję się świetnie i wyglądam coraz lepiej :D polecam wszystkim kluby Saturn http://saturn-fitness.pl/

Gość Gosia Z
Z suplementów dużo osób używam Thermo speed extreme - ja dopiero 3 treningi z nim zrobiłam i pierwsze wrażenie - daje mega pobudzenie. :)

Gość gość
Panie moje miłe... (tak to będzie długa przemowa!) jestem dumną posiadaczką iqacai kupowanych na http://iqacai.pl/, co prawda ta duma rozpiera mnie dopiero od tygodnia więc niewiele mogę powiedzieć o efektach, ale jestem pełna wiary we własne możliwości i nadziei, że nareszcie, tym razem się uda :) Trzymacie się w swoich postanowieniach i pamietajcie, że robicie to tylko dla siebie i swojego ciała! Buziaki dziewczyny!

Gość gość
wypiertalacie z reklamami!!! wszedzie was pelno, koorfa ile mozna!

Gość gość
moim skromnym zdaniem to ciekawa podpowiedź :)

Gość gość
nom, iqacai to sponio pomysł, moja żona przy tym schudła, no ale wiadomo- racjonalne żywienie przede wszystkim ;pp

Gość gość
no dobra, ale na rynku jest bardzo dużo takich "mega skutecznych odchudzaczy" to niby dlaczego akurat ten? na forach jest od zarąbania reklam przeróżnych... skąd wiedzieć, czy to ten akurat jest skuteczny? trendy są przeróżne tak samo jak i te talbetki a ja nie znam nikogo, żadnej laski która by stosowała jakieś tabletki - co prawda, żadna która się odchudzała też nie schudła :P no ale tak z czystej ciekawości chciałabym wiedziec czy sie kierować wybierając sobie "wspomaganie"

Gość gość
ja się kierowałam kilkoma aspektami w sumie, po pierwsze to opinie o samych jagodach, ich właściwości, wypowiedzi lekarzy na ich temat, z resztą rozmawiałam ze znajomą dietetyczką, która to w 99% potwierdziła, a sam wybór padł na iqacai dlatego, że zawierają największe stężenie jagod w jednej tabletce to w sumie dwa najważniejsze powody, trzecim była też cena - no nie oszukujmy się :) wolę promocję z gratisem niż bez niego ;))

Gość gość
chcesz schudnąc ?zrobic sylwetke ?miec dostep do dietetycznych przepisów , oraz nielimitowanych porad to zapraszam ,pelna motywacja oczko.gif to sie moze udac wszystko zalezy tylko od ciebie ,zacznij działać nie tracac czasu na samodzielną naukę,my cie nauczymy diety i treningów wszystko online sprawdz http://potreningu.pl/raw/plans/redirect.php?id=xbcnmwrhhcmcvm&type=w

Gość gość
Racja, w iqacai to i u mnie cena zagrała ważną rolę. W końcu nie każdego stać na operację, a tutaj mamy dobrą jakość odchudzania+ fajną cenę.

Gość gość
@gość 2017.01.23 no bo to jest ważne, motywacje, chyba mnie przekonałaś :)

Gość gość
i jak kobiety idzie? zamówienia poprzychodziły? Mi przyszły już dawno, ale zaczynam dopiero od dzisiaj, moim największym problemem jest to cholerne przekłądanie.. ale dzisiaj już poranna dawka poszła na wieczór wybrałam sobie jakieś lekkie ćwiczenia na yt - dam radę!

Gość gość
i mi! i mi też :) mam 3 puzdereczka z iqacai :) zaczynamy przygodę..

Gość Gosiaczek T
Ja używam Thermo Speed z firmy Olimp i świetnie się sprawdza. Biorę go przed treningami na siłowni (robie treningi interwałowe, aeroby na bieżni i trening siłowy) i nigdy wcześniej tak szybko nie gubiłam tłuszczu

Raczej nie jest ważne to,jaka jest teraz modna dieta,ważniejsze jest to,czy działa i czy jest skuteczna.Osobiście stosowałem suplement diety IQacai i jestem z niego bardzo zadowolony,w parę tygodni straciłem ponad 7 kg bez męczenia się z dietami.

Gość Daniel45
Ja stosuje suplement diety IQacai w połączeniu z bieganiem (tak co 3 dni biegam parę km) i już po kilku tygodniach widać wyraźne efekty,ja schudłem 8 kg w kilka tygodni :D

Gość Fryderyk73
Ja stosuje suplement diety IQacai i biegam co 2-3 dni kilka km i w ciągu kilku tygodni jestem w stanie stracić 6 kg.Możecie o IQacai przeczytać na iqacai.pl