Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To prawda, że w UK można usunąć dziecko jeśli nie pasuje nam jego płeć?

Polecane posty

Gość gość

To prawda?

Gość gość
Kurde, na poważne pytanie to nikt nie odpowie, tylko głupie prowokacje mają wzięcie :/

Gość gość
Nie to nie prawda. Ciąża można usunąć do 12 tyg. a tam płeć poznajesz dopiero w 20 tyg.ciąży.

Gość gość
Ciąże w Uk mozna usunąć do 24 tygodnia, z obojetnie jak ich wzgledow. Wiem bo mieszkam tu, ludzie ktorzy sie wypowiadaja douczcie sie albo nie zabierajcie glosu. Znam osobe ktora usunela w 21 tyg bez problemu. Tylko sie pytali czy jest pewna a tak to byli bardzo wyrozumiali

Gość gość
Tak to prawda w UK ciążę można usunąć do 6 miesiąca na życzenie.

Gość gość
Nie nie prawda

Gość gość
Niestety ale to prawda, do 24 można na życzenie ale później także jeśli ciąża zagraża życiu bądź dziecko ma wady.

Gość gość
Głupoty piszecie też mieszkam w Anglii już 11 lat urodziłam tutaj 2 dzieci i nigdy w życiu nie słyszałam takich głupot Odpowiadam nie nie można usunąć dziecka . Jedynie ze względów choroby genetycznej. Nie ma tak że idziesz do szpitala i mówisz dzień dobry chciałam usunąć ciążę macie wolne terminy ?

Gość gość
gość dziś W opolskim w gminie Olesno jest Ameryka. Może Twoja Anglia też jest gdzieś w pobliżu?

Gość gość
Oczywiscie ze tak jest kretynko, idziesz i usuwasz. Mieszkasz tu tyle lat a nie wiesz? To, ze urodzilas 2 dzieci to jak piernik do wiatraka... pewnie z tlumaczem je rodzilas bo twoj poziom wiedzy rowna sie poziomowi angielskiego. Jak ja nie trawie osob co bez wiedzy ani zrodel sie wypowiadaja.

Gość gość
No wlasnie jakies glupie poleczki bez wiedzy sie wypowiadaja zamiast sprawdzic na oficjalnej stronie nhs a jak dalej nie wierzysz to zapytaj sie gp idiotko, chociaz watpie ze w ogole w uk mieszkasz. Albo jestes jedna z tych osob co cale zycie w fabryce pracowala z polakami, zakupy w polskim sklepie a po angielsku ani me ani be. Takie idiotki to najgorsze co moze byc, ignorancja jakich malo, mieszkac tyle lat i nie znac podstawowych praw ani jezyka... s********j do polski

Gość gość
Ps. Oczywiscie, ze mozna ciaze tu usunac To ja z wyzej Pracuje jako pielegniarka w szpitalu.

Gość gość
gość dziś hehe to gdzie ty mieszkasz :) można można i to bez problemu

Gość gość
14:20 i patrzcie szczekala szczekala i zamknęła jadaczke bo jednak sama pisała głupoty

Gość gość
dokladnie tak jak dziewczyny wyzej pisza mozna usunac do 24 tyg .Dziwi mnie ,ze ta pani co urodzila dwojke dzieci o tym nie wie tym bardziej powinna miec podstawowa wiedze o swoich prawach podczas ciazy .No chyba ,ze sie nie zna jezyka dobrze to sie wie co sie wie albo mysli ,ze wie :)

Gość gość
ZielonaSylwia dziś A u nas w Polsce dalej ciemnogród i ból d**y o usuwanie ciąży usmiech.gif x ciemnogrodem jest nie potrafić się zabezpieczyć w dzisiejszych czasach! Mylisz człowieka mający kręgosłup moralny z ciemnogrodem...

Gość gość
na zachodzie to aborcja jest uznawana nak wizyta fryzjera. Mozzna usuwac ciaze do woli ile sie chce razy i bez powodu. W UK sa rownie puszczalskie kobiety to w Polsce.

Gość gość
Brytyjskie kobiety królują w europie w liczbie chorób wenerycznych i przygodnego sexu, antykoncepcję mają darmowa a i tak zachodzą w ciążę i się skrobia

Gość gość
gość dziś W opolskim w gminie Olesno jest Ameryka. Może Twoja Anglia też jest gdzieś w pobliżu? vvvvvvvvvvvvvvvvv a ja do Ameryki mam ok. 6 km, na skuśki przez pola nawet bliżej:D To ta Ameryka w warm-maz.

Gość gość
16.38 w Polsce też są takie kobiety...a potem domagają się legalnej aborcji...choćby zabezpieczać się nie szło....