Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miasto Namysłów woj opolskie

gość od homocwela czemu z powodu że jestem ze wsi uważasz mnie za gorszego co?

Polecane posty

zrozum pewną rzecz Nikt u mnie nie trzyma psa na łańcuchu zrozum to ile razy mam ci to pisać że codziennie przez większość dnia pies biega luzem ma wodę budę jedzenie ciepło itd karmimy go głaskamy jest naszym towarzyszem nikt go nie bije a na łańcuchu jest Góra godzine gdy jest brama otwarta ile razy mam pisać no wbij sobie wreszcie to do łba ile razy mam ci to pisać chyba lepiej wiem

zrozum to nikt się nad zwierzętami nie znęca na pewno nikt z mojej rodziny i sąsiadów ps nikomu nie podkładam kłodów pod nogi nie chodze i nie chodziłem w gumiakach ani w obdartych ciuchach nigdy krowy nie doiłem nigdy gnoju nie przewalałen i nigdy nie chodziłem z widłami ps ubieram się jak ludzie z miasta nie znam wiejskiej gwary chodzę w takich samych butach ciuchach co ludzie z miast ubieram się w centrach handlowych i w Opolu we Wrocławiu kupuje ciuchy w galeriach w Namysłowie Kluczborku też oglądam takie same programy w telewizji co w miastach nie słucham disco polo mam internet bo gdybym nie miał to bym z tobą nie pisał i nie rób ze mnie wieśniaka nie jestem wieśniakiem tylko mieszkańcem wsi a to różnica

i myślisz gościu od homocwela że będąc ze wsi jestem niby mniej obeznany od ludzi z miast??? to sie mylisz ps chodziłem do szkoły a tam podstawy programowe i poziom nauczania jest taki sam jak w mieście ps mam telewizje i wszystkie programy telewizyjne mam auto mam radio wszystkie sprzęty gospodarstwa domowego tak samo jak w miescie czytam książki gazety czasopisma mam internet jestem na bieżąco ps mam bieżącą i ciepłą i zimna wode w kranie kibel ze spłuczką umywalke wanne prysznic pralke automatyczną ps mam wszystko to co w mieście wbij sobie to do łba ...

Gość gość
mania prześladowcza - chorobliwy stan psychiczny polegający na nieustannym dopatrywaniu się niebezpieczeństw i urojonych wrogów. Jednym z objawów jest prowadzenie dialogów z urojonymi postaciami.

ps i ja od dziecka od małego do dużych miast jeżdże ja od dziecka do wrocławia i opola jeżdże i te miasta mnie nie dziwią nie rozdziawiam gęby na ich widok ps często jestem w wielkich centrach handlowych w opolu we wrocławiu i często w nich ruchomymi schodami jeżdże ps umiem sie zachować ps kiedyś wiele razy byłem w kinie helios kilka razy we wrocławiu na szkolnych wycieczkach ps w cinema city we wrocławiu w kinie też wiele razy byłem często byłem w mcdonaldzie KFC byłem kilka razy w teatrze na szkolnych wycieczkach byłem w operetce muzeach skansenach na zamkach na szkolnych wycieczkach itd więc w czym jestem gorszy???

Gość gość
mania prześladowcza - chorobliwy stan psychiczny polegający na nieustannym dopatrywaniu się niebezpieczeństw i urojonych wrogów. Jednym z objawów jest prowadzenie dialogów z urojonymi postaciami.

Gość gość
14:16 czytałem to wyżej nie powtarzaj sie

Gość gość
Nikogo nie obchodzi to, że jesteś ze wsi. Przeszkadza nam twoje spamowanie.