Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaisa1998

Czy byłybyście w stanie zrezygnować z butów na obcasie?

Polecane posty

Gość Kaisa1998

byłybyście w stanie zrezygnować z butów na obcasie, na poloneza, w przypadku gdy wasz chłopak miałby Tak silny kompleks na punkcie swojego wzrostu, że DOSŁOWNIE nie mógłby spać I cierpiałby całymi tygodniami? (Nie wyolbrzymiam, nie mógłbym normalnie funkcjonować). "Chciałabym się czuć tego wieczoru jak milion dolarów, najlepiej jak tylko się da, na co dzień nie chodzę w butach na obcasie, a potem przecież je zdejmę" Jestem jej osobą towarzyszącą. PS byłaby ode mnie wyższa o głowę. Jest też kolejny czynnik, jestem bardzo zazdrosny o byłego chłopaka Kasi (mam do tego powody) on tam też będzie, jest on bardzo wysokim chłopakiem, co podwaja mój kompleks Co wy byście zrobiły? Zrezygnowały z chłopaka, czy butów?

Gość gość
tak, dla chłopaka zrobiłabym

Gość gość
odkad przerzucilam sie na plaskie buty gehenna jest dla mnie chodzenie w bardzo wysokich butach. ale szpilki 7-8cm nie sa do porzucenia. sorry

Gość Asiulaswierzejewskaa
Trudna sytuacja , ale ja uważam że najwazniejsza jest sytuacja między wami , bo polonez polonezem , ale jeśli macie się klocic o jakieś buty , to ja już bym na bosaka poszła ;-)

Gość gość
Facet zaczyna się od 180, znajdź sobie lepszego

Gość gość
Byłabym w stanie bez problemu zrezygnować z butów na obcasie w ogóle. Ale je noszę. Bo czasem lubię. Natomiast jakby mój facet miał taki kompleks, to bym zrezygnowała z faceta. Z ludźmi zakompleksionymi nie da się żyć. Żeby nie było, mój facet ma 165cm, a ja 164cm. Moje buty mają obcas 7-10cm.

Gość gość
Jeśli on ma z tym problem to wcześniej czy później może się nasilic. Albo partnerzy dobrze się ze sobą czują albo i nie. Czy to ze ubierze płaskie buty sprawi ze problem zniknie?

Gość gość
dziewczyno, a co tak naprawde jest dla coebie ważne vhlopak czy buty

Gość gość
Kompleksy nie są sexy. Kilkakrotnie miałam facetów niższych od siebie, przy wszystkich normalnie nosiłam szpilki. Zrezygnowałabym z takiego faceta, bo nie mam chęci użerać się z cudzymi kompleksami i kucać do zdjęć bo ktoś ma małe ego.. Niski facetpowinien nadrabiać pewnością siebie. W ogóle nie startuj do wysokich dziewczyn jak masz zamiar takie komedie odstawiac..

Gość gość
Dokladnie. Nie mam nic przeciwko niskim facetom, np. 170 cm choc sama mam tez tyle, ale najgorsze co w ogole moze byc to facet z kompleksiorami

Gość gość
A Czemu maja kompleksy bo naczytali sie od idiotek ze facetzaczyna sieod 1.80

Gość gość
Jeśli kobieta nie umie zrezygnować z czegoś co cie rani w takim stopniu jak napisałes, to nie ma się co z nią męczyć, ja bym z nią zerwał powodzenia!

Gość gość
15:50 dokładnie. Problemem nie jest wzrost tylko podejście. Nie zrezygnowałabym. Jeśli on ma z tym problem to niech szuka niskiej dziewczyny. Za parę lat wymyśli, że laska ma chodzić w dresie i ukrywać twarz pod ciemnymi okularami bo on ma kompleksy i boi się konkurencji :O

Gość gość
Powinieneś zerwać. Ona ma prawo związać się z kimś kto nie będzie histeryzował. Swoją drogą faceci są świetni. Jakiś czas temu koleś pisał na kafe, że chce wysłać swoją płaską dziewczynę na operację. Czytając ten temat myślę, że to ona powinna zabronić mu paru rzeczy. Szlaban na basen, plażę i zakupy w miejscach gdzie pracują cycate ekspedientki :D Dlaczego to zawsze kobieta ma cierpieć? Jeśli koleś jest niewymiarowy to powinien cieszyć się, że dziewczyna nie wysyła go na przedłużanie kości haha.

Gość gość
Ja nie nosze, nigdy nie nosilam i żyje. Zawsze chodzę w plaskich bo nigdy nie nauczylam sie w innych chodzić tak żeby nie wyglądać jak pokraka. W imię czego mam się męczyć

Gość gość
16:49 większość kobiet lubi szpilki i potrafi w nich chodzić.

Gość gość
Ja nawet na obcasie nie umiem a co dopiero szpilki ::(

Gość gość
17:02 to musisz pochodzić trochę w domu;) To jest łatwe.

Gość gość
Oczywiście, że nie :D

Gość gość
Z reszta zawsze jak próbowałam to od razu bolały mnie nogi

Gość roselee
kazdemu radzilabym zrezygnowac z chlopaka, ktory ma AZ TAK OGROMNY problem z kompleksami i zazdroscia. taki chlopak wam nie da zyc i to sie tylko bedzie poglebiac i nawarstwiac. a dla chlopaka mialabym rade udac sie na psychoterapie i wyleczyc z kompleksow i zazdrosci zanim zacznie wchodzic w powazne zwiazki :) obu stronom zycze szczescia i powodzenia :)

Gość gość
A Wy laski to nie macie komplksow? Wszystkie z was mają ich multum, a chlopakom przychodzi się z nimi uzerac. Jeśli chłopak poprosi, bo z czyms bardzo źle się czuje, to przecież można założyć te płaskie buty, nic wam się nie stanie, korona z głowy nie spadnie

Gość gość
Dla chłopaka? Bez problemu, co innego gdyby to był jakiś tam zwykły kolega

Gość gość
jedna osoba w tym związku ma pobawić się kilka minut, kosztem tego ze druga bedzie cierpieć katusze tygodniami? Tak bardzo zależy wam na tych butach, że jesteście ślepe na krzywdę drugiej osoby?

Gość gość
A wiesz, że jednak spadnie;)

Gość gość
Sam mam 170, i poznałem fajna kobiete, zakochalem sie bez szpilek byla niższa prawiebo glowe w szpilkach rowna ze mna i nie przeszkadzalo mi to, bardzo lubie kobiety w szpilkach i wrecz bylbym zawiedziony gdyby ich nie nosiła.

Gość gość
Katusze przez tygodnie z powodu butów:D To się kwalifikuje do leczenia.

Gość gość
19:09 prawidłowe podejście. Nie można zabierać kobietom szpilek;)

Gość roselee
od butoow sie zaczyna, potem dojda inne elementy kontrolowania, i szantazowania kogos, ze robi ci krzywde. i coraz to wieksze kontrolowanie, bo kompleksy i zazdrosc tylko beda sie poglebiac. oczywiscie, ze kobiety tez maja kompleksy i w obu przypadkach trzeba widziec, ze wina nie lezy po stronie osoby, ktore nie chce byc kontrolowana, tylko po stronie osoby kontrolujacej. x autorze, co z tego, ze ona teraz ten jeden raz zalozy niski obcas? po studniowce twoje kompleksy i zazdrosc nie mina! zawsze beda nadarzac sie okazje, ze za twoj kompleks nizszego wzrosu bedziesz obwinial partnerke, poniewaz jest wyzsza ;) spojrz: na imprezie kazdy i tak bedzie widzial, ze jestes niski, a jej byly chlopak wysoki. stan na wysokosci zadania i pokaz wszystkim ze jestes PONADTO i mimo nizszego wzrostu, jestes super facetem, ktory swojej wartosci nie poklada w wygladzie, tylko charakterze :)

Gość roselee
z uniesiona glowa i usmiechem na twarzy prowadz w tancu piekna, wysoka kobiete w pieknych szpilkach i pokaz wszystkim, ze ona jednak wybrala ciebie, dlatego, ze jestes fajny, a co z tego, ze nizszy :)