Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To te najładniejsze kobiety są z reguły najbardziej zawistne

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego piszecie, że to te brzydkie/przeciętne są zazdrosne skoro jest odwrotnie? Te mało lub średnio atrakcyjne realnie się oceniają, nie przeceniają się i nie są narcyzkami. Są przyzwyczajone do ignorowania czy olewania. Natomiast to właśnie te ładne lale są przyzwyczajone do bycia zawsze na pierwszym miejscu! Rozpieszczone księżniczki, które myślą, że są pępkiem wszechświata. Myślą, że przez to iż są atrakcyjne mogą wszystko i wszystko im się należy. I są cholernie zazdrosne o rywalki, bo wtedy już nie są na pierwszym miejscu... Dlaczego o tym piszę? Bo niestety każda kobieta o wyglądzie 9/10 lub 10/10, którą bliżej poznałam (lub którą znam przynajmniej z netu) okazywała się być zawistną, krnąbrną i rozkapryszoną narcyzką. Naprawdę ich zachowanie bywa koszmarne, aż dziwię się, jak faceci z nimi wytrzymują na co dzień.

Gość gość
też to zauważyłam właśnie

Gość gość
No dokładnie, ale one nadal będą uważać, że inni krytykują je głównie z "zazdrości" o urodę :D A to, że często są zadufane w sobie, rozhisteryzowane i nie potrafią przyjąć konstruktywnej krytyki to co z tego, nie? ;)

Gość Znowu głupi temat
Może i tak jest.. choć wychodzę z założenia, że albo coś masz albo myślisz o tym, to może wywoływać zawiść i zazdrość w wielu, a jak masz, to czym się tu denerwować. Poza tym jedni chca tego, a inni innego. Zanam piękne/idiotki i znam piękne/kochane kobiety.

Gość gość
W ostateczności to nie wygląd determinuje charakter tylko poziom kultury osobistej i wartości przejęte od rodziców ;)

Gość gość
te piękne lale z instagrama to są w większości puste idiotki, powiedzmy sobie szczerze śmiać mi cię chce jak niektórzy robią z nich takie "biedne i pokrzywdzone" z powodu rzekomej zazdrości, normalnie "anioły" :D a spróbuj takiemu "aniołowi" napisać nieprzychylną, acz kulturalną uwagę to cię wyzwie od najgorszych, albo w najlepszym wypadku w ogóle nie wstawi komentarza... takie lale są w chory sposób uzależnione od bezustannej atencji, przyjmują tylko komplementy i pochwały... rodzice ich skrzywdzili takim chorym rozpieszczaniem

Gość gość
Nie kazda naprawde piekna kobieta musi byc zaraz rozpieszczona ksiezniczka,ktora chce byc zawsze w centrum uwagi.A co z niechecia,jaka niektore mniej urodziwe zywia do tych pieknych kobiet ?Obgaduja za plecami,sa wredne a nawet nie spoczna,dopoki takiej nie upokorza ?Nawet,jesli dana pieknosc nie jest zadufana w sobie i arogancka,tylko skromna i wrazliwa ?Ale brzydsze kobiety lubia takim przypisac wredne cechy charakteru,nawet nieslusznie,bo na tej podstawie wiekszosc chce swoj brak urody pokazac jako atut charakteru.A takie zachowanie jest wredne i krzywdzi piekne kobiety.

Gość gość
"A co z niechecia,jaka niektore mniej urodziwe zywia do tych pieknych kobiet ?" x no a te piękne nie obgadują innych? :D lub nie są zazdrosne o te inne piękne, co? :D nie bądź śmieszna jak ta piękna zobaczy, że inna piękna ma większe powodzenie niż ona to dostaje szału z frustracji...

Gość gość
15:58 zależy czy jest mądra czy głupia.

Gość gość
Na tym temacie akurat ludzie podają przykłady z życia, z własnych obserwacji. Nie wymyślone.

Gość gość
15:58 No właśnie. Jak taka slicznotka zobaczy, ze inna piekna kolezanka ma wiecej kasy / lepszego faceta / nie musi siedziec na kasie to az chce ja zagryźć.

Gość gość
gość dziś Na tym temacie akurat ludzie podają przykłady z życia, z własnych obserwacji. Nie wymyślone. x A to do jakiejs konkretnej osoby ?Ja tez podalam przyklady z zycia,po co mialabym zmyslac ?

Gość gość
Piekne I brzydule sa na tym samym poziomie zawisci.

Gość gość
gość dziś 15:58 No właśnie. Jak taka slicznotka zobaczy, ze inna piekna kolezanka ma wiecej kasy / lepszego faceta / nie musi siedziec na kasie to az chce ja zagryźć. x Nie kazda taka jest.

Gość gość
16:18 Kilka juz takich spotkalam :P Te brzydkie tez nie pozostaja w tyle. Lubia obrabiac tylek. Jedna plaska np ciagle wstawia cos na fejsa, ze duze cycki obwisna na starosc... :D to troche smutne :D

Gość gość
Nie ma znaczenia uroda, najgorsze są tępe pisdy z niską empatią. Znam brzydkie i podłe i piękna i dobrą

Gość gość
Akurat te z dużymi cycami niczym się nie różnią od tych z mniejszymi, bo próbują się dowartościować swym - mam wrażenie czasem iż jedynym "atutem" - poprzez różne grupy czy demoty np. z tym, że "prawdziwa kobieta zaczyna się od 75D" itd.

Gość gość
Moje obserwacje są tożsame z obserwacjami autorki. I ja myślę, że tu nie chodzi o te zwyczajnie ładne np. takie 7/10, tylko o takie totalne ślicznotki (myślę, że w parze z tym często idzie dość mocny makijaż). Owe nie potrafią się pogodzić z odmową lub z tzw. olaniem, myślą, ze zawsze każdy będzie przy nich skakał. Od siebie dodam iż uwielbiam patrzeć jak takie przypadki są spławiane przez facetów ;) Odczuwam wtedy satysfakcję z tego, że sprawiedliwość jednak istnieje.

Gość gość
16:26 jakoś tego nie zauważyłam. Natomiast od płaskich aż czuć zawiść do kobiet bardziej obdarzonych.

Gość gość
gość dziś Moje obserwacje są tożsame z obserwacjami autorki. I ja myślę, że tu nie chodzi o te zwyczajnie ładne np. takie 7/10, tylko o takie totalne ślicznotki (myślę, że w parze z tym często idzie dość mocny makijaż). Owe nie potrafią się pogodzić z odmową lub z tzw. olaniem, myślą, ze zawsze każdy będzie przy nich skakał. Od siebie dodam iż uwielbiam patrzeć jak takie przypadki są spławiane przez facetów oczko.gif Odczuwam wtedy satysfakcję z tego, że sprawiedliwość jednak istnieje. x No i to samo tyczy sie facetow.A najzabawniejsze jest to,ze jak jakas laska im odmowi,to przestaja nagle byc "dzentelmenami" i wychodzi z nich cale prostactwo i agresja ;)Bo jak ona mogla mi odmowic ?Mi ?Przeciez jestem taaki z******ty haha :D Az milo,jak tacy faceci sa sprowadzani na ziemie :)

Gość gość
Ten temat sam w sobie jest zawiscia skierowana z twojej strony buheheh

Gość gość
Niekoniecznie. miałam kilka zawistnych koleżanek i różnie wyglądały. bywały te brzydkie i te ładne, nie ma na to reguły... Brzydsze są zawistne jeśli maja kompleksy i chca wierzyć ,ze są ładne, ale czasem są tez pogodzone ze swoim wygldem i wtedy są normalne. Natomiast ładne są zawistne kiedy chcą być najlepsze ,a np. kolezanka ma wieskze powodzenie czy lepszego faceta

Gość gość
Kobiety zazdroszcza innej kobiecie wszystkiego zreszta tak jak faceci. sa gorsi od bab. Kobieta nawet kupi pijakowi wode zeby ten zwyzywal inna.Nie ma reguly o tym wyglad nie decyduje.