Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZWAGIERKA

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do osób posiadających szwagierki. Czy je lubicie ? Czy szkodzą w Waszych związkach ? Jestem ciekawa , bo ja mam szwagierkę, która ma swoją rodzinę , ale nie daje spokoju swojemu bratu , czyli mojemu mężowi . Uważa , że odebrałam jej brata i ona nie może spędzać z nim tyle czasu ile by chciała ... szczerze juz mam tego dosyć , bo zachowuje się jakby była jego matka i juz kilka razy doszło między nami do ostrych sprzęcie.

Gość gość
Ja szwagierki nie mam, mam dwoch szwagrow. Jeden jest spoko a drugiego nie cierpie bo jest maminsynkiem ktory uwaza, ze wszystkie rozumy pozjadal i jest pepkiem swiata. A tak naprawde to w d***e byl i gowno widzial. Zazdrosci nam pieniedzy, zycia na dobrym poziomie bo zawsze uwazal swoich braci za glupkow. A tymczasem on jest caly czas na utrzymaniu mamusi a jego bracia niezle sobie radza.

Gość gość
Moja pracuje , ale nie przeszkadza jej to w życiu na koszt rodziców .. aby na rodzicach się kończyło to byłoby ok , ale mój mąż powinien im pół wypłaty oddać żeby im się żyło jeszcze wygodniej