Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala886

zachowanie faceta pomóżcie

Polecane posty

Szczerze, nigdy nie myślałam, że tutaj cokolwiek napiszę, natomiast nie jestem w stanie znaleźć racjonalnego wytłumaczenia na zachowanie faceta, którego poznałam miesiąc temu... Spotkaliśmy się po 2 tygodniach pisania na fb.. wszystko wypadło super, pisał, że bardzo dziękuje za wieczór i fajnie, że się poznaliśmy...itd Problem tkwi w tym, że nie mogę zrozumieć Jego podejscia pod względem samego kontaktu... Od pierwszego spotkania mija 2 tygodnie. Piszemy ze sobą natomiast wygląda to w ten sposób, że odpisuje po 1-2 dniach ale wykazuje wielkie zainteresowanie tym co u mnie, co robie, jak się czuje itp. Przed spotkaniem wyglądało podobnie, odpisywał po 24h... ale czy jeżeli zrobiłabym na Nim wrażenie to nie powinno być tak, ze byłby bardziej zainteresowany i zwiekszyłby czestotliwosc kontaktu? Dodam, że wykazuje aktywność na portalach, a mimo to i tak od razu się nie odzywa... POMÓŻCIE :( nie wiem co mam o tym myśleć...

Gość gość
Niestety on nie jest zainteresowany toba, traktuje cie jak "znajomą" ale na pewno nie zawróciłas mu w głowie/