Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ona powiedziała o ciązy tylko naszemu szefowi?jestem przyjaciółką

Polecane posty

Gość gość

Uważa mnie za swoją przyjaciółkę.A powiedziała szefowi o ciąży pierwszemu w wielkiej tajemnicy...Poszła na zwolnienie i widziałam ją u lekarza z brzuchem.Każdemu mówiła ze jest chora stad dłuższe zwolnienie.Zastanawiam się dlaczego to ukrywała?Potem mi powiedziałą że szef wiedział o ciązy juz w pierwszych tygodniach

Gość gość
moze szef jest ojcem:)

Gość gość
może chce oddać lub usunąć

Gość gość
jakby chciała usunąć to raczej w pierwszych tygodniach wtedy gdy szła na l4 pozatym nie sądze ona chciała tego dziecka mówiła ze sie stara kiedys

Gość gość
a może jesteś tylko jej koleżanką? Przyjaciółka? do duże słowo, nawet po 20 latach dobrego koleżeństwa ma się zahamowanie, aby takim okresleniem kogoś przedstawić. Z przyjacielem trzeba beczkę soli zjeść - czyli poznać go w ekstremalnych sytuacjach. Nie wystarczy na kawę lub drinka czasami się wybrać.

Gość gość
autorko, nie mylisz pojęć - koleżanka i przyjaciółka? Chyba jednak nie jesteś jej przyjaciółką, tylko koleżanką z pracy, aczkolwiek miłą koleżanką, ale to nie tożsame co przyjaciółka.

Gość gość
erty

Gość gość
ok ale nie ogarniam nawet jak jestem jej bliską koleżanką jak mogła tak wczesniej powiedziec szefowi a mnie nie

Gość gość
dfghj

Może ma powody, żeby nie chcieć o tym mówić, choćby wcześniejsze poronienia, a szefowi musiała?