Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wszystko, doszedłem na szczyt mam depresję, chce umrzeć

Polecane posty

Gość gość

Jestem lekarzem, tak jak zawsze marzyłem zabiegowcem, dom, samochód, taki jaki chciałem, wszyscy wokół myślą, że jestem szczęśliwym człowiekiem, dusza towarzystwa, a ja cierpię

Gość gość
doszedłes se do dvpy na raki :)

Gość gość
Jak się nawrócisz, przestaniesz cierpieć. Bo tam gdzie zaprosisz Światłość tam nie ma ciemności.

Gość gość
Przestań bzdury o wierze wypisywać

Gość gość
Dokładnie, poszukaj w sobie lepszego siebie,uwierz w Boga,nawroc się,jeszcze nie jest za późno,ja nie mam faceta,dobrze płatnej pracy,ale jestem szczęśliwa,Bog daje mi tak wiele :-).leczysz ludzi a nie leczysz swojego wnetrza

Gość gość
Też nie mam rodziny, ale nawet jej nie chce, mam niechęć do kobiet

Gość gość
Widać wlazłeś nie na szczyt a jakiś pagórek dopiero

Gość gość
Jako lekarz bez granic możesz pojechać do syrii i twoje chciejstwo zostanie nagrodzone rytualnym cięciem od ucha do ucha

Gość gość
I już dalej nie mam chęci, nie chce, czuje coś wewnętrznie, czego nie mogę Wam opisać, dziwny strach, bezsensownosc

Gość gość
Cóż, rozumiem Twój stan...sama chcę zmienić studia na medycynę lub aktorstwo, rzuciłam prawo, ale depresja sprawiła, że nie mam siły na nic...marnuję swoje możliwości, dwoje fotografów zaproponowało mi sesję zdjęciową, przydałyby mi się do resume, ale przez depresję nie mam siły na nic kompletnie... fascynuje mnie człowiek, natura ludzka, neuropsychologia, ale to wszystko nie starcza, by znaleźć sens... Myślę sobie, ze przecież, wbrew wszystkiemu, jestes tak silny... osiągnąłeś serio wiele. Duzo przed Tobą. Co się dzieje ? Kiedy ten stan u Cb się zaczął ? Co sprawiło, że tak znienawidziłeś to, co w życiu masz ?

Gość gość
Wybacz laleczko,ale ktoś kto pisze Cb nie może być inteligentny :-( jestes zapewne z pokolenia 94+ i nie możesz mi pomoc. A twoje resume i kariera obchodzą mnie tyle co zeszloroczny śnieg. Dobra,juz nie chce umrzeć,bo widzę że są gorsze jednostki ode mnie

Gość gość
wiesz laleczko kurfa se juz nie chce umierac ale se porvchac chce wjenc do rzeczy:classic_cool:

Gość gość
Mam traume z okresu kiedy miałem ok 25 lat, moja narzeczona miała wypadek i zginęła. Nie mogłem długo się pogodzić ze śmiercią ukochanej. Na jej pogrzebie wybiegłem z kościoła, wsiadam w auto i chciałem się zabić, ale byłem za słaby. Miałem cel, zostać lekarzem i pomagać ludziom i kiedy już to osiągnąłem straciłem sens egzystencji

Gość gość
No cóż, niestety formuła forum niejako wymusza użycie tego typu skrótów... jesteś na kafeterii, drogi panie :-) Może to spojrzenie, jakim patrzysz na świat - niekorzystne spojrzenie, odgradzające cię od innych, wprowadzające w narcyzm, doprowadza Cię do takiego stanu ? "Laleczka"

Gość gość
00:34 to podszyw ? To jest cudowne, co piszesz. Serio. Prawda jest taka, że jest wiele cudownych zawodów, ale te, w których realnie pomagasz drugiemu człowiekowi, mają największy sens. Co nie znaczy, że on musi Ci wystarczać. Może potrzebujesz czegoś innego w tej chwili ? Odpoczynku od bloku operacyjnego i cierpienia ludzi ? Odkrycia swojej innej twarzy, wyruszenia w kilkumiesięczna podróż ? Laleczka

Gość gość
gość dziś Dzielnie manipulujesz hehe Zaraz całe rozkrochmalone stado pocieszycielek się zleci hehe

Gość gość
Dla mnie jesteś płytkim człowiekiem, każdy ma prawo zbladzic. Ja zniszczyłem życie, przez pogoń za karierą

Gość gość
kurcze kiepski ten Twoj szczyt, bycie lekarzem oraz posiadanie auta z wyzszej połki uważasz za osiągniecie maksimum, wysil się trochę bardziej...

Gość gość
00:47 do kogo to

Gość sztefan blachorz
on se szczyt w kiblu usypał dzisiaj rano, jag go przypiliło to było z górką🖐️

Gość gość
Czemu twoja dziewczyna miała wypadek? Byla pijana?

Gość gość
Teraz już nie mam chęci, bo w jakim celu mam dalej iść? Komu ja to wszystko zostawię? wystarczy mi to co mam. Do kobiet się nie zbliżam, bo mam lęk, że znowu powtórzy się to co 7 lat temu.

Gość gość
Ty jestes dorosly i straciles kobiete swojego zycia , pomysl jakbys stracil matke bedac dzieckiem, jako dorosly czlowiek potrafisz zrozumiec ta strate jako dziecko raczej ciezko by Ci bylo i pustka pozostalaby juz na zawsze. Ciesz sie z tego co masz pewnie kiedys jakas kobieta stanie na Twojej drodze i bedziesz szczesliwy. Dzisiaj jestes lekarzem wiec pomagaj ludziom i nie martw sie komu pozostawisz majatek za 40 lat to jest Twoj problem na dzien dzisiejszy...

Gość gość
Stanie i znowu umrze? Nie dziękuję, wolę już być sam do końca

Gość gość
Tego bym nie przeżył

Gość gość
Bzdury o wierze? Nie mam wymarzonego domu, luksusowego życia i satysfakcjonującej pracy. Nie mam nawet 1 przyjaciela, ale w przeciwieństwie do autora jestem spokojna.

Gość gość
Czy Ty nie rozumiesz, że fakt posiadania tego mnie nie cieszy, a brak pewnie doprowadziłby mnie na skraj depresji

Gość gość
Autorze śmierć jest tylko oddzieleniem duszy od ciała.

Gość gość
01:37 Kwestia priorytetów. Trzymasz się wszystkiego co ma ramy czasowe. Cierpisz bo jesteś ślepy.

Gość gość
Slepy na co?