Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wszystko, doszedłem na szczyt mam depresję, chce umrzeć

Polecane posty

Gość gość
Mógłbyś mieć żonę, ale nie chcesz bo ona też może umrzeć przed Tobą. Demonizujesz śmierć. Oczywiście Twoja żona może umrzeć szybciej, ale czy to oznacza, że nie warto kochać? Po takim czasie wspomnienia nie powinny sprawiać bólu. Cierpisz bo myślisz, że jej już nie ma. Skoro życie ma swój koniec to nie ma sensu, prawda? Żyjesz iluzją bo końca nie ma.

Gość gość
dawaj więcej na tace w kościele a wszystko będzie dobrze, ksiądz zbiera na merola, bo przecież "czymś" musi laski wozić

Gość gość
Mówiłam o Bogu, ale skoro dla Ciebie to ksiądz jest bogiem to gratuluję :D Dawanie na tacę nie wypełni pustki.

Gość gość
Te watki o lekarzu wypisuje stary bezrobotny, a wy łykacie jak głódne pelikany.

Gość gość
"No cóż, niestety formuła forum niejako wymusza użycie tego typu skrótów.." W jaki niby sposób wymusza? :D Denne tłumaczenie bo ktoś Ci wytknął głupotę. Tu nie ma limitu znaków jak na twitterze czy innym ustrojstwie.

Gość gość
Może ma telefon z 512 znakami do wpisania jednorazowo na post.

Gość gość
512znaków. Jedna dłuższa myśl, więc skraca się słowa, usuwa spacje lub przecinki,albo ostatnią kropkę, by nieRozbijać jednej-dwóch myśli na dwa posty. Widzisz to w tym poście? Nie musiałem tego robić, ale chciałem pokazać

Gość gość
A "nie rozbijać" pisze się osobno, stąd duża litera w moim poprzednim poście. xxxx Co do Twojej tragedii rodzinnej, to nie wiem co mógłbym powiedzieć. Może jedynie tyle, że Keanu Reeves miał i ma podobnie. I powiedział że smutek może się zmieniać, ale nigdy nie mija. xxxx Trzeba żyć.

Gość gość
Nigdy w życiu nie musiałam ciąć wypowiedzi na kafeterii, a korzystałam nawet z telefonu typu Nokia500. Jednak nawet pomimo to, tłumaczenie wciąż jest denne zważywszy, ze owa "laleczka" z tej oszczędności stawiała spację ZARÓWNO PRZED ZNAKAMI INTERPUNKCYJNYMI JAK I PO . Więc to obala jakąkolwiek tezę o oszczędzaniu znaków :P Przykład: "Myślę sobie, ze przecież, wbrew wszystkiemu, jestes tak silny... osiągnąłeś serio wiele. Duzo przed Tobą. Co się dzieje ? Kiedy ten stan u Cb się zaczął ? Co sprawiło, że tak znienawidziłeś to, co w życiu masz ? " PS. Czepiam się, ale po prostu mi się nudzi, a nie znoszę takiego wycofywania się rakiem :P

Gość gość
jakbys miał przezyć jeden cudowny dzień niezapomniany zapierający dech pośród wszystkich szarych dni,to chciałbyś go przeżyć czy pozostać przy wszystkich szarych niezmiennych spokojnych dniach,choć nużących,po tym jednym niezwykłym dniu wszystko niezwykłe znika i zostają szare,jaki jest twój wybór

Gość gość
Chyba, że w dzisiejszych czasach znak zapytania cieszy się jakimiś wyjątkowymi względami - wtedy zwrócę honor :P

Gość gość
skrótami w polskim często piszą osoby które sporo gadają po angielsku z młodymi tam skróty to norma a nawet dziwne by było jakbyś był you a nie u,więc może stąd

Gość gość
Może więc napisała z przyzwyczajenia.

Gość gość
czy wy nie widzicie że to troll? że to znowu ten p******y "lekarz" co ma wszystko i chce umrzeć? piesze tu co jakiś czas o swojej depresji, martwej narzeczonej, niechęci i bezsensie wszystkiego, zgrabnie przemycajac między zdaniami informacje o statusie materialnym i posiadaniu WSZYSTKIEGO, z nadzieją że znajdzie jakąś głupią lambadziare która poleci na jego teksty. eh gościu lecz się naprawdę, że też cię matka nie zjadła zaraz po urodzeniu.

Gość gość
ale każdy orze jak może

Gość gość
" Może więc napisała z przyzwyczajenia. " Może. Więc nie musi kręcić, ze kafe na niej coś wymusza. x gość dziś Był temat gdzie taki osobnik podał maila - po wrzuceniu tego w go.ogle (tu kafe wymusza bo uznaje za SPAM) okazało się, że od kilku lat daje ogłoszenia matrymonialne. A to "na lekarza", czasem "na studenta medycyny". Ale nie wiem czy to ta sama osoba.

Gość gość
W d....wam sie poprzewracalo i tyle :-) polecam wolontariat w domu starców, przypomnisz sobie co to życie. ps.zawsze się zastanawiałam kto idzie na medycyne.... póżniej grzebiesz w ludziach, którzy nie dbają o siebie i wiecznie cos im dolega.Nie widze w tym nic przyjemnego, to jest szczyt? Samochód ktory zanieczyszcza powietrze to tez cos czym trzeba sie chwalić? Serio? W d...sie poprzewracało i tyle.Tu rodzina nie jest potrzebna do szczęścia tylko zmiana wychowania, misisz sie cofnac w czasie i urodzic u innych rodzicow :-) :-) :-)

Gość gość
Nawróć się. Tylko Bóg jest źródłem miłości.

Gość gość
Jeśli macie ochotę pogadać po prostu o życiu piszcie martapw89@gmail.com