Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oszminkowana

Polecane posty

Gość gość

Oglądacie? Lubicie? Co sądzicie o Sylwii?

Gość gość
Okropnie spasiona.

Gość gość
Komentarz wyżej nie na miejscu. Czasami osoby sa chude lub grube w wyniku choroby. Nie mowie ze tak jest w tym wypadku, ale jest tak w moim i jest mi przykro jak takie cos czytam... Odniosę sie do nagrywania Sylwii - mysle, ze jest coraz lepsza. I ma szanse pozyskać grono swoich widzów

Gość gość
Hej Sylwia:-)założyłaś sobie temacik widzę ;-)

Gość gość
14:43 Na miejscu czy nie na miejscu taka jest MOJA opinia. Nieestetyczna jest z trzema podbrodkami, makijazem Drag Queen nie zamaskuje otylosci. Uwazam to za dramat, zeby mloda dziewczyna sie tak upasla.

Gość gość
ma sporo inspiracji od kornelii- w sensie te same produkty i akcesoria (nawet takie same meble mają ) . nie wiem, czy odniesie większy sukces, ale jest chyba jakoś bardziej realna niż kornela. ale zobaczymy

Gość gość
Przynajmniej próbuje cos robić z tym makijazem, uczy sie malowania oka itd a Kornela nie raz mówiła ze u niej wyszukanych makijaży nie będzie bo ona takich nie nosi - a co za tym idzie nie umie robić ;)

Gość gość
Przesadza z obdarowywaniem Kornelii....

Gość gość
Powinna przystopować z tymi kosmetykami:D tymbardziej, ze dopiero sie uczy makijażu

Gość gość
Dopóki filmiki nie sa sponsorowane to jest Ok, czas pokaze co będzie dalej

Gość gość
Gdyby nie Kornela i Fokusowana to Sylwia mialaby moze 40 subskrybcji. A Tak to dziewczyny slowko o niej powiedzialy. Jak dla mnie jest uzalezniona od kosmetykow, proponuje tak czesto jak chodzi na zakupy kosmetyczne chodzic na basen, na rower albo na silownie.

Gość gość
Dziewczyna z jajem :D jak ja oglądam to buzia mi sie uśmiecha bo ma te swoje teksty:p

Gość gość
18:15 dokładnie ! Gruba i brzydka, kosmetyki tego nie nie zatuszuja co widać. Na co jej tyle ?! Konsumpcjonizm !!!

Gość gość
Tak sepleni, zacina sie i nie potrafi sklecic porzadnego zdania, ze nie da sie jej sluchac. No nie da sie po prostu

Gość gość
To ze sepleni to jest chyba wina aparatu ortodontycznego i to rozumiem i sie nie czepiam, ale nie rozumiem jak mloda kobieta moze byc taka gruba? Twarz jak ksiezyc w pelni, te kolczyki przy ustach jak jakies parchy fuj i u niej nie widze makijazu tylko TAPETE. Sylwia, schudnij, wyciagnij to paskudztwo z twarzy, mniej makeupu i bedzie dobrze.

Gość gość
A ja wole oglądać taka zwykła dziewczynę jak każda z nas czyli Sylwię. Niż sprzedające sie jutuberki typu Kornela, nataliabeautyyy. U nich wszystko cacy, u Sylwii chociaż szczerze.

Gość gość
Denerwuje mnie.Kolejna cebulara która myśli ze jest zagranicą i jest kims lepszym. otoz nie Sylwio, nie jestes lepsza.

Gość gość
Brzydkabardzo jest,makijaz tutsj nie pomoze tylko -40 kg w dol i moze jakies operacje plastyczne.

Gość gość
Trochę z niej chamowa, tzn takie sprawia wrażenie. Poza tym ona teraz nagrywa raz na miesiąc wiec odsubowalam

Gość gość
Rlm tez nie ma ładnej buzi, figury modelki, ani nie wysławia sie niewiadomo jak a jest najbardziej znana Polska jutuberka. Sylwia ma potencjał i widać ze chce sie nauczyć sztuki makijażu. Moim zdaniem jak zacznie nagrywać regularnie przebije np kornele xd

Gość gość
Teraz jak ktos spasiony to odrazu ze niby chory. Taaa no bo chory ale na pazernosc! Ma jakas wade wymowy dziwnie obrysowuje usta az strasznie poza linie jak jakis klaun niedlugo luk kupidyna wyladuje na brwiach. Przez to zle sie ja oglada i slucha. Nudna jest po prostu i ktoras tam z kolei ktora o tych wszystkich p*****lach gada. Nie wnosi nic nowego i nie wniesie ot taka prostaczka co dalo sie zauwazyc u fokusowanej. Parcie na szklo ma ale szklo nie ma parcia na nia. Mucha w oleju flegmatyczna tyle.

Gość gość
Jest jakas taka wulgarna, nieestetyczna i tez mam wrazenie ze chowa sie pod ciezkim makijazem. Powinna schudnac, bo sie w kadr niedlugo nie zmiesci.

Gość gość
Ciekawe czy widziała, ten wątek :D

Gość gość
Nie wiem, ale moze dobrze by bylo jakby zobaczyla.

Gość gość
Fajna dziewczyna, to nie kanał Top Model abyście krytykowały za wagę.

Gość gość
Ciśniecie na nia jakbyście same były idealne. Wielkie gwiazdy, ciekawe jakby tak po was ktoś cisnął czy miło by było?!

Gość gość
Będzie nagrywać swoje pierwsze QA Ciekawe jakie pytania wybierze :d

Gość gość
09:48 Fakt, to nie top model, ale pokazywanie sie na yt z trzema podbrodkami jest zwyczajnie nieestetyczne.