Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem jak rozmawiac z partnerem...potworna kłótnia

Polecane posty

Gość gość
za szybko się wysypała, że śpi i u nich. To jeszcze dało radę wybronić (inne miasto, studia zaoczne etc) , ale potem ten telefon? :D

Gość gość
Do relacji z niedoszłą teściową nic nie mam - nie uważam że trzeba palić za sobą wszystkie mosty, relacje z dawnych lat jak najbardziej warto pielęgnować. Ale powinnaś powiedzieć swojemu partnerowi pierwszemu o całej sprawie, jednak to on jest głównym zainteresowanym. Nic dziwnego że się zdenerwował, ale nie sądzę że to jest kłótnia która doprowadzi do rozstania - zwłaszcza że teraz będzie brał pod uwagę dziecko. Przeproś go, wytłumacz i tyle.

Gość gość
No mam nudne, od września dopiero wracam do pracy, jestem w domu z Maluchem i można sobie w łeb palnąć, wiec wymyślam różne dyrdymały aby jakoś przetrwać, nie znosze sprzątać, gotować, zajmuję się dzieckiem i siedzę w necie, oby do września jakoś zleciało.Teraz zimno, na spacery chodzę dość krótki , napisze prwo, pośmieję sięz "porad" , zawsze to jakas atrakcja, ksiazki już chyba wszystkie przeczytałam, filmy widziałam a kafe to dla mnie takie disco polo, na chwię dla beki.

Gość gość
przecież to prowo. Laska utrzymuje kontakt z rodzicami eks Matka eks mówi wprost, że chce zniszczyć jej związek Eks zna się z jej obecnym Matka eks konsultuje z nią sprawy związku. Ta, na pewno.

Gość gość
Przecież my to wiemy,że to prowo, ale udajemy,że nie widzimy, a autorka przemawia jako postać wieloosobowa.

Gość gość
Nie wkładajcie w moja historie słow jakich nie napisałam. Ona nie chce zniszzcyć mojego związku nie napisałam tak nigdzie. Do dziewczyny wyżej - ja mam go przeprosić? Za co? Chciałam mu powiedziec w dobrej otoczce - wspólny wyjazd, itd...

Gość gość
11:36 doceniam szczerość, idealna charakterystyka większości "prowokatorek",nuda, tania rozrywka i takie jak trafnie ujęłaś" disco polo".

Gość gość
Pisz autorko ,pisz sama ze sobą, ciągnij dalej, ale spaliłaś na początku, teraz jakoś musisz podciągnac temat.

Gość gość
Powinnas zerwac z nimi kontakt i chlopaka przepraszac na kolanach!

Gość gość
Ciągnij temat autorko, ale wiecej pisz jako gość, anie tylko jedno zdanie.

Gość gość
Nocujesz u byłej tesciowej ? To tak jak by twój facet nocował u byłej dziewczyny . :D Ta twoja niedoszła tesciowa pewnie ręce zaciera na mysl ze pewnie się rozstaniecie i się złączysz z jej synkiem aaaa no i wnuk w drodze :D Tak na poważnie To twój facet powinien myslec o tym czy sie nie rozstać z tobą . Ja osobiscie nie scierpiała bym faktu że mój facet nocuje u niedoszłej tesciowej .

Gość gość
Ssij autorko temat , ssij:)

Gość gość
Sorry ale utrzymywanie kontaktów z rodzicami byłego uważam za chore podobnie jak mówienie o ciąży w pierwszej kolejności rodzicom byłego. Nie dziwie się twojemu "partnerowi" że tak się zachował. Jeżeli się rozstaniecie to przez twoje dziwaczne zachowania. Jego oskarżenia są jedynie reakcją zwrotną na twoje łażenie tam.

Gość gość
wcale nie dziwie sie twojemu obecnemu partnerowi ma racje, jezeli miala bys rowno pod czacha to zerwala bys kontakty ze starym chlopakiem z nim i jegorodzina bo co was laczy skoro teraz masz innego faceta i nie sciemniaj bo ty poprostu lubisz dreszczyk emocji chcesz byc w centum uwagi a jesvcze ciekawiej bylo by gdyby pojawil sie jescze 3 facet w twoim zyciu to juz w ogole jazda nie/

Gość gość
Faktycznie prowko wydumane. ludziom to się nudzi do obrzydliwości

Gość gość
A ja mam świetny kontakt z rodzicami mojego byłego męża. To co mam go zerwać wg was? Facet autorki przesadza wg mnie

Gość gość
Ale to był twoj mąż a to co innego