Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diraFFF

Jestem nauczycielem akademickim i fantazjuje o studentkach

Polecane posty

Gość diraFFF

Mam 35 lat i jestem zatrudniony jak adiunkt na uniwersytecie, nie mam dziewczyny. Zauważyłem ze w każdej grupie mam jakoś faworytkę na którą się non stop napalam i myślami rozbieram. Jak myślicie czy one to zauważają ?

Gość gość
romansuj z nimi albo zostań porządnym prawiczkiem

Gość gość
Taaa na bank zauwazaja-no chyba ze to jakies niedoswiadczone na maxa cnotki niewydymi. Sama bylam studentka na ktora sie duzo wykladowcow grzalo. Smieszylo mnie to, wykorzystywalam to i ze zdaniem egzaminow najlepiej ustnych nie mialam zadnych problemow.

Gość gość
Sprosuje nie robilam im dobrze ustami tylko flirtowalam na tychze egzaminach, dawalam jakby nadzieje zeby tylko dostac wpis do indeksu. Zalozona sukienka zawsze pomagala tez zdac egzmian. Milo wspominam ten czas. Gorzej mialam ze zdaniem u kobiet no ale nie zawsze moze byc lekko.

Gość diraFFF
Jestem mężczyzną i to samotnym proszę mnie zrozumieć ze trudno być obojętnym pracując z atrakcyjnymi studentkami.

Gość gość
To spoboj jakas poderwac. To karalne nie jest, to sa dorosle kobiety. Jakby Ci sie udalo to nie bedziesz ani pierwszy ani ostatni ,a tez najstarszy nie jestes. Faceci po 50 po 60 romansuja ze studnentkami. Czasy sie zmieniły ludzie na to juz az tak krzywo nie patrza. No chyba ze masz w regulaminie napisane ze Ci nie wolno wchodzic w zwiazki ze studnetami.

Gość diraFFF
dziś Niestety bardzo trudno jest rzetelnie ocenić urocza studentkę na egzaminie, starsze panie profesor często podnosiły głosy by wprowadzić jakieś kryteria ubioru na zajęcia, ale to przecież dorośli ludzi.

Gość gość
Tylko sproboj poderwac taka z nizeszego poziomu nie najladniejsza laske z gruby. Wiadomo ze taka sie wszytkim podoba wiec na 100 procent jest zajeta.

Gość gość
Ale Ty sie nie tlumacz ze swoich potrzeb. Myslisz ze studentki nie sa napalone. Tez sa takie co fantazjuja o swoich wykladowach-szczegolnie te bez faceta. Ja na studiach sexu mialam bardzo duzo-miala faceta wiec nie marzylam o wykladowcach, ale jakby nie miala to kto wie moze bym sie zkrecila kolo takiego jednego co tez sie na mnie grzal. Kto wie moze podobasz sie jakies studnece i tez o Tobie fanatzjuje.

Gość gość
Zastanawiam sie nauczycielu akademicki czy to "jakoś" to zaimek?

Gość gość
radzę ci usunąć zdjęcia z zapodaj.a jak będziesz dalej fikac to wrzuce je i dam tu linki, bo oczywiście ściągnęłam je już na dysk. zrobię tak że ci się jajca zagrzeja w golebniku :-D