Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 latek ciagle pije i kopie psa

Polecane posty

Gość gość
Nie chodzi o to, że to niegodne, tylko że bicie dziecka za coś takiego zwyczajnie nie ma sensu. Ja do 7 roku życia byłam takim małym potworen wobec zwierząt wszelakich. Na sadystkę nie wyrosłam. A klaps albo objechanie uważałam za niesprawiedliwość dziejową i winę zwierzęcia, wcale nie hamowało to chęci "zabawy" ze zwierzakami. Toteż zwierzęta najpierw ode mnie odseparowano, a potem zmuszono do obowiązków i to pomogło.

Gość irma098
Nie pomagają prośby i groźby to spróbuj przekonać dziecko, że można się z psem zaprzyjaźnić. Niech maluch daje psiakowi smakołyki. Oczywiście muszą to być psie smakołyki jak choćby Snack Mobility Dog_VetExpert. To przysmak w postaci poduszek, że którym mój czworonóg przepada.

Gość gość
Nie kupujcie tych przekąsek, to sama chemia!!!!Odradzam!!!!!

Gość gość
Idąc twoim tokiem rozumowania powinieneś dawno umrzeć z głodu.

Gość gość
Biedna psina :( Dziwię się, że tak na to pozwalasz. A może Ci się to podoba? :( Naprawdę żal mi tego psa, a temu małemu bym zrobiła to samo. Porażka

Gość gość
4 latek ciagle pije ..... dać matkom +500 i wszystko na picie wydają

Gość gość
Jak byłam mała to też babci psu i cioci jak u nich zostawałam to ciągnęłam za uszy, wyciągałam powieki, krzyczały na mnie i tłumaczyły, że to boli jak slyszalay, że pies piszczy, ale ja dalej to robiłam, to były bardzo łagodne psy i nawet na mnie nie warczały, ani nie ugryzly nigdy, a teraz sama mam dwa psy i moje dzieci w ogóle się nad nimi nie znęcają, nawet im to nie przychodzi na myśl.

Gość gość
Co wy w ogóle gadacie, żeby dziecku wlać i uczyć przemocy, pomyślcie trochę

Gość gość
gość dziś Co wy w ogóle gadacie, żeby dziecku wlać i uczyć przemocy, pomyślcie trochę xx MNo nie..... lepiej niech dzieciak leje psa, to nie przemoc czekaj az smarkacze ciebie zleją, pewnie im nie oddasz bo to przemoc :D