Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trzymać kontakt z kolegą?

Polecane posty

Gość gość

Mam fajnego kolegę z neta, rozumiemy się dobrze, dzieli nas duża odległość. Niedawno zaczęłam spotykać się z chłopakiem, w moim typie z wyglądu i charakteru, zaprosił mnie na wesele niedługo jako osobę tow. Też nie mieszka w moim mieście i przyjeżdża mnie odwiedzać, ale nie podoba mu się za bardzo to, że tak dużo piszę z innymi chłopakami, szczególnie z tym jednym, bo go lubię najbardziej. Z tym kolegą i tak by nic nie było, bo obecny chłopak bardziej do mnie pasuje a tamten jeszcze jest młodszy i zajęty, co skreśla go jako partnera ale nie zamierzam urywać z nim kontaktu, bo ma fajny charakter, super na przyjaciela i wcale nie musimy czesto sie widywać. Co tu zrobić...

Gość gość
Ile macie lat?

Gość gość
Ten kolega jest 3 lata młodszy, chłopak rówieśnik bo zawsze wybierałam rówieśników, nie lubię związków z różnicą wieku (starszych facetów też odrzucałam za wiek).

Gość gość
3 lata młodszy to może dla was niedużo ale dla mnie dziecko, nie chłopak... Jako przyjaciel może być.

Gość gość
chłopak nie może zakazywać ci z kim masz pisać, zerwałabym!

Gość gość
Moge w sumie pisać bez jego wiedzy, tak jak do tej pory ale gorzej, jeżeli któryś kolega zechce sie spotkać. Co byście wtedy mówiły, że to wasi przyjaciele, pocieszyciele czy jak?

Gość gość
kobiety to d****i

Gość gość
Twój chłopak jest beznadziejny zazdrosny i zaborczy, musisz z nim pogadać bo to on robi źle.

Gość Robert Matysiak
ja tam trzymam koledze

Gość gość
Nie ma przyjazni damsko męskiej, zawsze któraś ze stron czegoś chce

Gość gość
up Zastanowilam sie, kontakt moge utrzymac ale jestem pewna, ze nie chce psuc relacji z tym nowym i z cala pewnoscia NIE CHCE wchodzic z tym drugim kolega w zadne seksualne podteksty, on ma dziewczyne, nie jakis cud natury i moze z tego wzgledu szuka na bokach, ale u mnie tego nie dostanie. To jest beznadziejne, ze ja musze kogos wychowywac, ale moze pogubil sie, nie wiem, nie bede go skreslac. Bylam za mila, moj obecny partner ma racje, ze musze byc czasem wredna, stanowcza i wtedy wszystko idzie mi jak w bajce.