Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co uważacie o komunii w Sphinxie

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny! Moja córaw maju idzie do 1 komunii świętej. Wraz z moim mężem chcemy aby komunia naszej pociechy była niezapomniana. Wpadliśmy na pomysł, żeby komunie zorganizować w restauracji Sphinx. Jest taka u nas w centrum handlowym. Nie dość, że to niedrogo, nie trzeba szykować, sprzątać, zmywać to jeszcze córka będzie się mogła pochwalić, że miała komunie w prawdziwej restauracji. Co wy na to? My uważamy, że to fantastyczny pomysł, a może któraś z was podłapie nasz pomysł

Gość gość
W centrum handlowym komunie robic? No bez jaj :D Czego to ludzie nie wymyślą :O Albo robicie w prawdziwej restauracji komunie, gdzie lokal jest odseparowany, albo w ogole sobie takie pomysły darujcie i zróbcie w domu.

Gość gość
Nie znosze sfinxa. Dla mnie to jest gorsze niż mcdonald. Po macu się przynajmniej normalnie czuje a po sfinxie zawsze mnie boli brzuch.

Gość gość
Rozwala mnie nie głupota zakładających wątki, a tych którzy Z TAKĄ ŁATWOŚCIĄ dają się wciągać w denne prowokacje :D

Gość gość
Ja mojej Vanesce w zeszłym roku robiłam komunię w reustaracji KFC tym roku Brajaneknie może być poszkodowany i już sobie zażyczył komunię w McDonald's, oczywiście najpierw pójdziemy do kościoła i zjemy ten ohydny biały wafelek tylko dobra reustaracja może zabić jego smak.

Gość gość
SPHINX TO WIOCHA

Gość gość
Mcdonalds bedze lepszy . my w tym roku tam planujemy. Nawet zamowilismy jeden 2osobowy stolik dla 40 gosci.

Gość gość
Wait, whaaat?

Gość gość
:D gratuluję, chyba pierwszy raz uwierzyłam w prowokacje:) naszczęście w porę się ocknęłam, medal:)

Gość gość
ja organizuje w budce z kebabem