Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkałem się z prostytutką teraz mam wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość gość

mam 22 lata i swoje problemy, Na studiach pod górkę, w domu pod górkę, nic mi się nie układa nowy rok niby mamy ale dla mnie to bez różnicy, nawet nie zauważyłem jak weszliśmy w 2017 roku. Dodatkowo jak każdy facet mam swoje potrzeby, w połączeniu z masą niepowodzeń, frustracji , i pecha wziąłem numer z roksy 120 zł do kieszeni i poszedlem. nie jest moim celem opisywanie jak było, tylko to że mam wyrzuty sumienia. Jestem wierzący i trochę mną ruszyło to co zrobiłem, uległem i wstyd mi za to. nie wiem co robić,

Gość gość
wstyd mi, ale niechce sie uzalać ale no tak już sie stało

Gość gość
jak to co sumienie to głos jezusa muszisz isc do spowiedzi słowa jez/usa do faustyny Napisz: Jestem święty po trzykroć i brzydzę się najmniejszym grzechem. Nie mogę kochać duszy, którą plami grzech, ale kiedy żałuje, to nie ma granicy dla mojej hojności, jaką mam ku niej. Miłosierdzie moje ogarnia ją i usprawiedliwia. Miłosierdziem swoim ścigam grzeszników na wszystkich drogach ich i raduje się serce moje, gdy oni wracają do mnie. Zapominam o goryczach, którymi poili serce moje, a cieszę się z ich powrotu. Powiedz grzesznikom, że żaden nie ujdzie ręki mojej. Jeżeli uciekają przed miłosiernym sercem moim, wpadną w sprawiedliwe ręce moje. Powiedz grzesznikom, że zawsze czekam na nich, wsłuchuję się w tętno ich serca, kiedy uderzy dla mnie. Napisz, że przemawiam do nich przez wyrzuty sumienia, przez niepowodzenie i cierpienia, przez burze i pioruny, przemawiam przez głos Kościoła, a jeżeli udaremnią wszystkie łaski moje, poczynam się gniewać na nich, zostawiając ich samym sobie i daję im, czego pragną.

Gość gość
żebył wiedział o tych grzechach i powodowaniu nim niepowodzeń to chyba prawda. Muszę iść do spowiedzi