Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy usunąć ze znajomych?

Polecane posty

Gość gość

Rozstałem się z dziewczyną kilka miesięcy temu. Związek trwał dość długo, bo aż 3,5 roku. Znałem jej znajomych ale po zerwaniu nie utrzymuję już kontaktu z tymi ludźmi. Jestem teraz z kimś innym i cały czas mam jakąś blokadę żeby dzielić się tym na fb... . Chyba przez to że dosyć szybko przeszedłem ze związku na związek czuję się z tym dziwnie... . Pewnie mnie nienawidzą i życzą mi źle. Wiem to bo dosyć burzliwie wyglądało zerwanie, tzn. z jej strony nie spodziewałem się wielu zachowań. Może warto tych wszystkich ludzi po prostu wywalić?

Gość gość
Oczywiście że wywal

Gość gość
Nie musisz ich od razu wywalac wystarczy ograniczyc im widocznosc twojego profilu .nie beda nic widzieli

Nie usuwaj, pomyślą może, że się obraziłeś. Dlaczego zakładasz, że oni Cię nienawidzą? Różnie przecież się ludziom układa. I to normalne, że możesz kogoś spotkać i być w nowym związku. A kilka miesięcy to nie aż tak szybko.

Gość gość
Skasuj konto fb, tylko ci/oty maja fb, tym bardziej z ci/towatymi fotkami

Gość gość
Myślę, że ona wiele złego na mnie nagadała. Rozstałem się z nią, ponieważ nie było między nami dobrze od jakiegoś roku, po prostu to nie miało sensu. W tym czasie też poznałem inną dziewczynę, poczułem do niej coś silnego (to też dało mi do myślenia, że jednak moje uczucie do byłej się wypaliło). Jednak nie zaczynałem niczego, zanim definitywnie nie zakończyłem poprzedniego związku. W oczach innych ludzi może to wyglądać tak, jakbym ją zdradził albo zostawił dla kogoś innego. Teraz jestem szczęśliwy, tylko to mi nie daje spokoju. Chyba mam poczucie winy albo nie wiem...

Gość Zuzanna Amelia ææ
Dziwnie zagmatwany jest ten Twoj opis. To w koncu zerwales czy nie zerwales a tylko sie poklociliscie ? Jesli zerwales to jej znajomi raczej juz dawno o tym wiedza.

Gość gość
No ale w czym problem, ogranicz im widoczność na fb lub po prostu nie chwal się miłością na fb i bez problemu będzie. Nigdy nie rozumiałam ludzi, którzy wrzucają tysiące wspólnych fotek -tak jakby innych to interesowało, a chcąc nie chcąc, muszą to oglądać.. tym bardziej jak się boisz nienawiści czy tego, że będą ci źle życzyć- nie będziesz się chwalił, to nikt ci źle nie będzie życzyć..

Gość gość
Problem z serii " jak mnie kochasz to wstaw ze mna zdjęcie" związki sa najtrwalsze te o których malo inni wiedzą bo miłość nie szuka poklasku ;) skoro się boisz musisz mieć coś na sumieniu, inaczej byś mial to gdzieś co ludzie powiedzą skoro ty znasz prawdę i wiesz jak jest, a osoba która Cię kocha musi Ci ufac a nie wierzyc plotkom. Chodź podobno w każdej plotce ziarno prawdy jest...