Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak z nim zerwać

Polecane posty

Gość gość

hej kobietki. Sytuacja wygląda następująco: 3 miesiące temu poznałam mężczyznę, który zdawał się być dla mnie odpowiednim i wręcz idealnym. Był ciepły, kochany, troskliwy i uczynny w przeciwieństwie do mojego poprzedniego partnera, który można powiedzieć znęcał się nade mną psychicznie. Ciągłe kłótnie, awantury, przepychanki. Po zakończeniu poprzedniego związku sądziłam, że ten będzie dla mnie początkiem czegoś nowego i pięknego. Jednak z biegiem czasu zaczęłam zauważać, że jest dziecinny, upierdliwy, wścibski. Nie mamy wspólnych tematów do rozmów. On natomiast zakochał się w takim stopniu, że wybacza mi niemal wszystko w ekspresowym tempie. Zawsze uważa, że wszystko jest jego winą. Oczekiwałam po 23latku mężczyzny, a dostałam chłopca, który ciągle się o wszystko czepia i nasza relacja staje się co raz bardziej toksyczna. Też mam swoje za uszami, dlatego chcę zakończyć ten związek by nie ranić jego uczuć. Chodzi mi o wyjścia, telefony czy wiadomości z sporym gronem mężczyzn. Sądzę iż za bardzo pospieszyłam się wchodząc w ten związek, a nie poznając go dokładnie. Moje zauroczenie minęło, a jego stało się bardzo irytujące. Jak zakończyć ten związek tak by się nie załamał i nie zrobił niczego głupiego, iż jest bardzo wrażliwą. Proszę pilnie o odpowiedź. Pozdrawiam, M.

Gość gość
Jeżeli kulturalnie i godnie, to należy porozmawiać i powiedzieć prawdę, a co on ze sobą zrobi to jego sprawa.