Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kelo Design Gdynia OPINIE

Polecane posty

Gość gość

witam, co sądzicie o tym salonie? czy ktoś z was robił sobie tu botox? jestem ciekawa waszych opinii

Gość gość
na botoxie jeszcze nie byłam, ale przymierzam się do tego zabiegu, natomiast miałam okazję korzystać z keratynowego prostowania włosów, jak również być na mezoterapii igłowej tylko muszę zaznaczyć, że nie jest tu tanio efekty są, ale trzeba za nie zapłacić, polecam ;)

Gość gość
ja bardzo lubię kelo desgin po moim keratynowym prostowaniu włosów nie spodziewałam się, że efekt będzie się tak długo utrzymywał już 2 miesiące bez prostownicy w Kelo Design doskonale zajęli sie moimi włosami i mną jako klientką od tamtej pory nie byłam, ale myślę, że niedługo ich odwiedzę

Gość gość
faktycznie, keratynowe prostowanie włosów, to mistrzostwo świata jest to trochę dłuższy zabieg, ale w Kelo Degisn panuje wspaniała atmosfera ja tu odpoczywam po prostu :) pyszna kawa, indywidualne podejście do klienta i mimo niemałych cen ciągle jest tu pełno klientów to świadczy o jednym - o wysokim profesjonalizmie tej obsługi!

Gość gość
witajcie dziewczyny, powiedzcie mi ile kosztuje to keratynowe prostowanie włosow w tym salonie? mam długie włosy chciałabym je wyprostować, bo mam już dość codziennego używania prostownicy..;/ jednak cena ma tu ogromne znaczenie nigdy nie korzystałam z tego salonu , a tym bardziej z keratynowego prostowania, więc nie wiem na jaką cenę sie nastawić

Gość gość
Keratynowe prostowanie włosów jest w cenie 400-500 zł jeśli chodzi o długie włosy ;) ja ostatnio płaciłam 450 zł , kwestia tej długości ale powiem Tobie, że po zabiegu ani razu nie sięgnęłam po prostownicy, więc ten zabieg to prawdziwe wybawienie dla nas :)

Gość gość
nikt tak dobrze nie zajmuje się klientem jak w Kelo Design salon odwiedzam od trzech lat, bardzo cenie ich profesjonalizm i dokładność w zabiegach uważam, że jakość jest wyjątkowa i bezapelacyjnie nie ma lepszej w naszym mieście najbardziej jestem zachwycona kreatywnością i doświadczeniem pani Marzenki, mojej ulubionej fryzjerki, bez której moje włosy nie wyglądałyby tak dobrze, jak teraz

Gość gość
dziewczyny,a powiedzcie mi ile trwa to kereatynowe prostowanie? jak to właściwie przebiega? jestem ciekawa,bo jeśli to da taki efekt jak mówicie,to jestem zainteresowana ale jestem ciekawa na jakiej podstawie to działa

Gość gość
zależy jak długie masz włlosy ;) bo wiadomo jest to kilka procesów i etapów, więc trochę to trwa ;) ale wszystkiego dowiesz się w Kelo Design, pozdrawiam

Gość gość
ja jestem po keratynowym prostowaniu włosów i powiem szczerze, że to była super decyzja prostownica wyrzucona, bo już nie potrzebuję włosów prostować oni mają odpowiednie produkty dobre ceny i wspaniała obsługa klienta

Gość kallciao
ja na kreatynowym prostowaniu byłam w Dolce Vita Salon i muszę przyznać tak samo jak koleżanka wyżej, że prostownica poszła w odstawkę :)