Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dżentelmeni ! Gdzie oni są?

Polecane posty

Gość gość

No właśnie czy to koniec ery Panów z charakterem , osobowością, mądrością, bystrością, delikatnością, szlachetnością ? Mój mężczyzna powinien kochać mnie przynajmniej bezinteresownie, namiętnie, szalenie, do reszty się zatracić na zawsze i nigdy nie dawać powodów do zazdrości , prawie nigdy.

Gość gość
bla bla bla

Pozwalacie, by mówiono na was lożka Np chłopak tak na was woła? Wiecie co znaczy to słowo dosłownie i w przenośni? Czy w pokoleniu Internetu dajecie się upokarzać. Pozdrawiam. Zapraszam do odpowiedzi.

Gość gość
Tam gdzie są damy.

Gość gość
Ostatni gentelman na kafe to byl baron pancerny.

Gość gość
Tzn gdzie? W teatrze czy kinie?

Gość gość
Wszystko można przetrwać lecz mężczyzna powinien mężczyzną pozostać, straszni są ci dzisiejsi lalusie i patałachy...

Gość gość
To się po prostu nie opłaca. Mogę przepuścić kobietę pierwszą (bo na tyłek fajnie popatrzeć) :D, mogę dźwigać zakupy oczekując "wdzięczności" w zamian. Rycerza na białym koniu szukacie? tylko dla księżniczki, a takiej jeszcze nie spotkałem.

Gość gość
100 procentowy rycerz jest nim cały czas.. a nie na zawołanie, to jest właśnie sekret ;)

Gość gość
No :D jak to powiadają "kto ma miękkie serce, musi mieć twardy du....". Przerabiałem już dobrotliwą duszyczkę i nie warto. Sorry. Łatwiej żyje się będąc chamem, sk........ 100 procentowych rycerzy nie ma, nie ma też 100 procentowych księżniczek. Zdarzają się natomiast fajne dziewczyny, dla których warto postarać się być fajnym chłopakiem.

Gość gość
ja jestem dżentelmenem zawsze przepuszczam dziewczynę, pomagam w zakupach itp. wszystko bezinteresownie

Gość gość
i w ogóle z******ty jestem - zapomniałeś dopisać

Gość gość
mógłbym kobietę nosić na rękach, robić masaże wszystko bezinteresownie

Gość gość
Rycerz nie równa się miękkie serce :D ktos tu nie rozumie swiata.. Rycerz to mężczyzna przede wszystkim prawy, honorowy i wysoce szlachetny, a co za tym idzie uprzejmy w obyciu, taktowny, kulturalny ale jako rycerz takze meski i odwazny, dla ktorego honor kobiety jest najważniejszy, mężczyzna na którym mozna polegac, wyjsc za mąż i który porywa swym sercem i duszą.

Gość gość
namietnosc - nie kazda ksiezniczka potrafi to odwzajemnic - wtedy po dzentelmensku trzeba cmoknac w piczke i szukac nowej namietnej kochanki

Gość gość
pozwoliłbyś jej nawet uprawiać seks z innymi złoty człowiek

Gość gość
Autorko ja takim jestem facetem :)

Gość gość
zeby kogos kochac nie trzeba byc dzenetlemen poza tym wiekszosc osob nie przejawia juz staromodnych zachowan nawet jak sa dobrze wychowani

Gość gość
No jestem, czego?

Gość gość
Moj chlopak taki jest.. choc z biegiem czasu nie robi juz to na mnie tak wielkiego wrazenia jjak kiedyś i musze sobie ciągle przypomiac że tak jest... ale wiem, ze jest cudownym człowiekiem, szkoda, ze nawet gigantyczny żar potrafi się ochłodzic..:(

Gość gość
gość dziś za siedmioma górami, za siedmioma lasami ....... Stary nie jestem, ale młody też już chyba nie. Za dużo słyszałem i widziałem "księżniczek". Baba jaga a nie żadna księżniczka. :D wredna, knuje, obgaduje i wykorzystuje, a jakby tego było mało za mąż chce wychodzić. Jak tak świat wygląda to ja nie chcę :D

Gość gość
00:29 osobowość, mądrość, prawość, szlachetność, honor.. to sa staromodne zachowania? Jak tak obserwuje sobie swiat to widze, ze przede wszystkim to inteligencja odeszła do lamusa... :(

Gość gość
nie, ale nie mają nic wspólnego z byciem dżentelmenem i nie muszą wystepować razem :)

Gość gość
"ze nawet gigantyczny żar potrafi się ochłodzic" dlatego zauroczę się w przystojnym, tajemniczym "nie dżentelmenie" - wszystkie baby takie same

Gość gość
00:37 nie jestem ani wredna, nie knuje, nie obgaduje i nikogo nie wykorzystuje ale za wsparcie sie odwdzieczam i to pieknie, a stać mnie. Poza tym wspieram bliskich jak tylko mogę. Ocena z kosmosu twoja.

Gość gość
"za wsparcie sie odwdzieczam i to pieknie" Oj poniosła mnie wyobraźnia, aż się zaczerwieniłem. :) Możesz bardziej rozpisać się w tym temacie?

Gość gość
00:41 rzuć pierwszy kamieniem ;) Zauroczenie to siła wyższa, tym bardziej, gdy płomienie w związku gasną.. to naturalna kolej rzeczy, ale można zachować wierność, gorzej jest ze zdradą, a jeszcze gorzej ze zdradami ;)

Gość gość
00:49 tzn. materialnie, piekne prezenty, czasem drogie, a czasem od serca.. no i wakacje, tzn. bilety na wakacje. Dobranoc. Nie rozmawiam z tobą.

Gość gość
gość wczoraj Nie żartuj sobie :D. Ten prymitywnie szowinistyczny cham, był pełnym zaprzeczeniem istoty dźentelmeństwa :). Teraz boi się pisać pod własnym nickiem. Pewnie sam nim jesteś :P.