Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

30 lat i rozwod czy to porazka?

Polecane posty

Gość gość
Bardzo dobrze robi, ja za przestawienie ułożenia pilotów od TV bym zamordował.

Gość gość
Jestes u rodziców czy z mezem?

Gość gość
Wiedziałam, że takich sychopatów jak mój mąż jest niestety wiecej. Dlatego o rozwodzie nigdy mężą!!

Gość gość
Wiedziałam, że takich psychopatów jak mój mąż jest niestety więcej...po rozwodzie nigdy przenigdy zadnego męża.

Gość gość
naisałam ze niestety bez zmian...jestem chyba z tych kobiet które są tchórzliwe i nigdy nie odejdą:( dzis mi powiedział ze do niczego sie nie nadaję. Pracuję tyle sie zmieniło wczensiej nie pracowałam ale nic poza tym sie nie zmieniło.Pracuje w biurze a dziś mi powiedział ze nadaję sie tylko na babcie kolozetową....zadna praca nie hańbi wiem, ale to dowodzi że mój małzonek nie szanuje mnie i nie wierzy we mnie

Gość gość
Wspolczuje, zycze sily do kopniecia dziada w zad

Gość gość
Dziękuję...przyda się. Dojrzewam do tego. Jesteśmy małżeństwem nie aż tak długo a ja nie pamiętam kiedy byłam szczęsliwa...płacze średnio trzy czy cztery razy w tygodniu. Zaczęłam biegać to daje mi troche sił i oczywiście dziecko:) Dzieki wielkie za otuche. Musi byc lepiej....pozdrawiam serdecznie

Gość Carycka
Rozwod to zawsze porazka

Gość gość
Wiem, ale czasem niestety nieunikniona. Czuję że przegrałam. Wiem że nie ma co się nad sobą użalać, niektórzy mają gorzej, ale żałuję że nie jestem normalnie po ludzku szczęsliwa.

Gość gość
Jestem chora i za głośno mu kaszle, gdy miesiąc temu byłam w szpitalu to w smsach pisał ze kiedy on k**** odpocznie (bo miał tydzień z małym siedzieć). Tak bym chciała poczuć się bezpiecznie i kochana:(