Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię, być może kocham kogoś, kogo nie powinnam

Polecane posty

Gość gość

Znam go z widzenia, on mnie też. Widujemy się czasem, urzekł mnie osobowością, wygląd ma ogólnie ok. Jest baaardzo niski, ale sylwetka, twarz - ładne. Natomiast dowiedziałam się, że jest on bardzo bogaty. Niestety, mój poziom ekonomiczny pozostawia wiele do życzenia.

Gość gość
jaka między wami różnica wieku?

Gość gość
Myślę, że on jest w moim wieku, może rok stary może młodszy...

Gość gość
Ja też tak mam. Ale już się z tym pogodziłam

Gość gość
a skad wiesz co on mysli moze jemu to nie przeszzkadza

Gość gość
i wszystko jasne lecisz na bogatego kurdupla i była byś skłonna zaakceptować jego kurd**elowatość ze względu na kasę, która by Ci wszystko wynagrodziła tylko kobieta materialistka mogła tak pomyśleć, że nie może być z facetem, bo jest dla niego za biedna nie rozumiem was, tak krzyczycie o uczuciach i emocjach tak nawołujecie jacy to mężczyźni są egoistyczni i materialistyczni a jak mamy odebrać tekst w stylu, nie będę z nim bo jestem za biedna czy to ma jakikolwiek związek z uczuciami i emocjami? nie! to tylko chłodna kalkulacja wyrachowanej baby jeśli macie pretensje odnośnie tego jak was traktują mężczyźni to widocznie same sobie winne jesteście kobiety od dawien dawna źle traktują mężczyzn, ale same siebie usprawiedliwiacie i mało tego obwiniacie za to wszystko nas nie dziwcie się zatem, że i my przestajemy was szanować i piszemy takie teksty, bo ile można razy znosić takie traktowanie jesteście jak ślepiec, który wytyka innym krótkowzroczność takie fora wręcz zniechęcają mężczyzn do kobiet i ukazują wasze prawdziwe oblicze powinniśmy w zasadzie wam podziękować i unikać oczywiście nadal mam nadzieję, że w realnej rzeczywistości są jeszcze normalne kobiety, które potrafią w przeciwieństwie do was normalnie traktować innych, z szacunkiem i kulturą owszem, ja tu tez nie jestem święty, ale to wasza zasługa wprowadzacie taki poziom dyskusji, że aż człowiekowi chce się powyrywać wam wszystkie włosy z głowy ośmieszacie siebie niestety, ale przy okazji eliminujecie to poniekąd dobrze pozdrawiam

Gość gość
kurd**el nie jest bogaty bo chodzi ubrany nieciekawie :D

Gość gość
dziś Przecież napisałam, że urzekł mnie najpierw, a potem dowiedziałam się, że jest bogaty, więc daruj sobie i nigdy nikogo nie nazwała bym kurduplem jesteśmy w podobnym wzroście +/- 160cm więc przestań

Gość gość
dziś Twój wpis pokazuje, iż to faceci są nierozumni, zawistni wobec siebie, chyba musisz bardzo bardzo cierpieć, skoro tak krytycznie wyrażasz się o innym niższym facecie

Gość gość
gość dziś nie mniej jednak stwierdzilas, ze jestes za biedna jak slysze taki tekst zastanawiam sie czy uczucie dla osob twojego pokroju to takie samo saldo na koncie tyle samo pokoi auto tej samej klasy moze podobna markowa odziez

Gość gość
gość dziś moja droga ja pojechalem po autorce ten niski bogaty kurd**el to przypadkowa ofiara

Gość gość
gość dziś Przecież napisałam, że to że jesst bogaty jest dla mnie przeszkodą. Gdybyśmy byli na tym samym poziomie finansowym łatwiej było by się zbliżyć, a tak wyjdzie że lecę na kasę

Gość gość
ten niski bogaty kurd**el to przypadkowa ofiara x Wybacz, ale ten tekst pokazuje jak niskich pobudek cżłowiekim musisz być

Gość gość
Myślę, że możesz się mylić co do autorki wątku. Otoczenie uczy nas, że jak jesteś bez kasy to jesteś niczym i masz szukać sobie kogoś w swojej klasie ekonomicznej, bo inaczej zostaniesz niewolnikiem osoby, która się nad tobą zlitowała i ciebie zechciała. To co napisałam jest straszne, ale taka jest rzeczywistość - być może ten chłopak, o którym pisze autorka jest inny, ale to nie zmienia faktu, że autorka ma powody do tego, żeby się obawiać. Człowiek ma wpływ jedynie na swoje zachowanie i postawy - nie zna motywów działania innych.

Gość gość
Lubię, być może kocham kogoś, kogo nie powinnam x przeciez sam tytul sugeruje ze ona czuej ze na niego nie zasluguje..... czemu na naszym forum musza pojawic sie sfrustrowani faceci????

Gość gość
dobrze, że wy jesteście wspaniałe, normalne i święte poczytajcie sobie tematy jakie zakładacie ale jaki wariat przyzna się do szaleństwa? :P

Gość gość
14.51 - No i właśnie dlatego nikt od Ciebie takiej deklaracji nie oczekuje :)

Gość gość
dziś x :D Świetnie, moja droga :D

Gość gość
gość dziś Wy za to deklarujecie swoje szaleństwo i dajecie jego świadectwo każdego dnia na tym forum. Nawet nie ma sensu podejmować dalszej dyskusji. To jest niepodważalny fakt. Rozumiem jednak chęć zgnojenia innych i tym samym poczucia się odrobiny lepiej. Sam tak czasami robię. Jednak nie dorastam wam do pięt. Z wyrazami współczucia - kretyn, który was czyta. :)

Gość gość
Słowo klucz do Twego umysłu - P R O J E K C J A :) Projekcja zaprzeczająca.

Gość gość
dziś x Mniej więcej tak.... Oprócz tego boję się odrzucenia z jego strony, interpretacji mojego zachowania, że lecę tylko na kasę, tak jak mówię to jest tylko przeszkoda, a nie ATUT !!! Chociaż, on wydaje się być inny delikatny, śmieszny, otwarty na ludzi. Nie wiem co on myśli, chciała bym zrobić jakiś *******le boję się, że zostanie to źle odebrane

Gość gość
Wszystko z Tobą w porządku. Jeśli da Ci odczuć różnicę poziomów ekonomicznych, to nie jesteście dla siebie. Prostak i materialista to najgorszy typ partnera, więc Twoje obawy są zrozumiałe. Zawsze lepiej być z kimś na podobnym poziomie i dorabiać się wszystkiego wspólnie, ale uczucia mogą się pojawić do każdego. Spróbuj go poznać. Najwyżej zrezygnujesz, jeśli będzie patrzył na Ciebie z góry.

Gość gość
goopia jestes i ot tyle :O

Gość gość
zrob mu loda :D na pewno przymknie oko na twoja biede

Gość gość
Ale jaką masz pewność, że on do Ciebie może coś czuć??

Gość gośćsylwia
Co za infantylny debilny tekst.,w zyciu gorszego nie czutała.Ja kiedys wyszłam zaąż za strasznego biedaka i mało tego wyprowafziłam sie od ustawionych rodzicow .Wszyscy mu mowili wez sobie corke lesniczego to nic nie bedziesz musiał robić bo yesciu vi bedzie kase walił.Chciałam mu pomoc,wyciagnác go z biedy a on mnie wykorzystał i zniszył.Wszystkiego dorobiłam sie sama ,dzieki mnie wybudowalismy dom i ja go wypodarzyłam..mowie wam takiej biedy jak oni mieli to w zyciu nie widziałam a jednak nie przedzkadzało mi to.To jest wszystko kwesyia dopasowania.Inna sprawa że po slubie pokazał swoj praedziwy charakter.Autorko ,pieniądze to nie wszystko liczy sie jeszcze wnętrze.

Gość gość
A oczym ona pisze? Ze sie wlasnie obawia tego... chyba ludzie nie czytacie