Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię, być może kocham kogoś, kogo nie powinnam

Polecane posty

Gość gość
odpusc za wysokie progi

Gość gość
autorko jak jestes ladna to wszystko jest mozliwe

Gość gość
:( sad

Gość gośćzxdfghjk
Do gość1122: Jeśli zdiewczyno masz problem z tym, to poszperaj nieco w internecie i zobaczysz że dużo kobiet fantazjuje o facetach. Dla przykładu pierwszy lepszy artykuł jaki znalazłam: http://matrony.pl/o-czym-fantazjuja-kobiety/ no i widzisz? Nie tylko ty masz erotyczne myśli.....

Gość gość
a jaki to czlowiek? pochodzi z bogatej rodizny czy sie dorobil?

Gość gośćaswedszxcderftgyhujik
Do gość1122: Jeśli dziewczyno masz problem z tym, to poszperaj nieco w internecie i zobaczysz że dużo kobiet fantazjuje o facetach. Dla przykładu pierwszy lepszy artykuł jaki znalazłam: http://matrony.pl/o-czym-fantazjuja-kobiety/ no i widzisz? Nie tylko ty masz erotyczne myśli...

Gość gość
Wszystko z Tobą w porządku. Jeśli da Ci odczuć różnicę poziomów ekonomicznych, to nie jesteście dla siebie. Prostak i materialista to najgorszy typ partnera, więc Twoje obawy są zrozumiałe. Zawsze lepiej być z kimś na podobnym poziomie i dorabiać się wszystkiego wspólnie, ale uczucia mogą się pojawić do każdego. Spróbuj go poznać. Najwyżej zrezygnujesz, jeśli będzie patrzył na Ciebie z góry. x Dziękuję za ten wpis :) Nie, on raczej nikomu nie pozwala poczuć się gorzej, wręcz przeciwnie uniża się i nie wszczyna awantur gdy dochodzi do konfliktu, jest przy tym subtelnie przebiegły. Jedna z dziewczyn w pracy była dla niego niemiła, on zaś ciągle był miły obrócił to w żart wszyscy się śmiali, chociaż miał prawo wpaść w szał, ale to widać na jego twarzy, że jest delikatny. Tym mnie urzekł. Tylko, że nie potrafie wykonać żadnego ruchu w jego stronę.

Gość gość
dziś mysle ze jestem calkiem ladna, twarz, figura, piersi, c--pka, tylko niestety nie gole krocza :)

Gość gość
dziś mysle ze jestem calkiem ladna, twarz, figura, piersi, c--pka, tylko niestety nie gole krocza :)

Gość gość
i To podszyw niczego takiego nie powiedziałam.

Gość gość
a ty Woytek Golisz krocze, bo jakoś nie widziałam na zdj... mały trojkacik ci przeszkadza?

Gość gość
Golę

Gość gość
mysle ze moze byc ciezko, bo tacy ludzie zazwyczaj maja sie bardzo wysoko... mozesz sprobowac jak poczujesz ze cos nie tak jest wycofaj sie

Gość gość
mialam podobnie tez wydawal mi sie cudowny, ale z czasem zauwazylam roznice miedzy nami

Gość gość
nikt więcej się nie wypowie?

Gość gość
Niestety ale to jest tak.... bogaci tylko z bogatymi... biedni z biednymi.... to nie pociagnie na dluzsza mete..

Gość gość
I co z tego, że jesteś biedniejsza, znam wielu ludzi, którzy pobrali się i są ze sobą do TERAZ... jesli ktoś jest na poziomie to zaakceptuje innych tym kim są naprawdę

Gość gość
Ja wyszłam za biednego.s

Gość gość
Niewysoki facet to kurd**el, to jak określać większość kobiet, karakany dupiate czy też kurduple? ...lubicie takie określenia? :-) Chodź karakanie, nie musisz nawet kucać... faktycznie słodkie i romantyczne :-D

Gość gość
kobiety sa zle i dlatego tak przezywaja facetow

Gość gość
One są poprostu głupie, zawsze oceniają innych z perspektywy ideału, facet kurd**el, koleżanka ma wielką dopę... a sama jest niższa i tyłek ma większy, weź spróbuj jej to powiedzieć, w jednej chwili staniesz się gnojem ;-)

Gość gość
:O nieładnie mówić kórdooopel

Gość gość
Jeszcze nigdy nie widziałam kobiety wyzywającej innych od karakanow albo koordupli.Za to widziałam i słyszałam jak robia to ci wysocy faceci!Wielcy do nieba a głupcy jak nie trzeba!!Patyczaki i bociany!s

Gość gość
Jesuuu... Jak to czytam to nie wierze kobiety opamietajcie sie... jak mozecie tak wyzywac czlowieka od koordopli.... wy... przyszle matki?? Jestem w szoku.... jak czytam ten watek... co druga wypowiedz kobiety to... koordopel.. itd... szkoda slow

Gość gość
Nic nie rozumie z Twoich wypowiedzi... W końcu on Do Ciebie czuje mięte?? Czy nie ??

Gość gość
Niestety ale to jest tak.... bogaci tylko z bogatymi... biedni z biednymi.... to nie pociagnie na dluzsza mete.. x Jesli oboje maja wyksztalcenie to tak...