Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Soy

Nie mogę znaleźć miłości...

Polecane posty

Gość Soy

Wiem było takich tematów dużo ale chcę tu zachaczyc o jeszcze jedna rzecz. Wychowała mnie mama byli też dziadkowie tyle że dziadek jest złym człowiekiem babcia się go bała. Nie rozmawiał z nami jedynie robił awantury. Mój obraz mężczyzny nie ma go nie znam czegoś takiego jak to więc przez pewien czas wręcz przerażała mnie obecność chłopaków, ich ciało. Choć dwóch się przewinęło co ciekawe oboje na miesiąc po tym czasie ja zrywalam chcieli tylko jednego byli płytcy a ja nie mam zamiaru z takimi się zadawać jeden nawet mi powiedział że mam za mały tyłek... I nie jest to prawdą a czemu a temu że mu się marzy puszysta laska a ja jestem z tych normalnych. Hmm ktoś kto leci na wygląd tylko* jest przegrany w moich oczach Chcę też powiedzieć że nie mam dużych wymagań czy coś tak jakoś nie przyszła do mnie miłość i nie wiem czy jej chce bo mam obraz miłości z bajek chyba przytulanie i całowanie i koniec. Dla mnie sex nie istnieje nie potrzebny i nie fajny. Ale może mi przejdzie jak poznam kogoś fajnego... Wiem że trochę zagmatwalam tylko się chlopcy nie obrazcie bo wiem że nie wszyscy są tacy. A ja potrzebuję kogoś spokojnego i dobrego. może ktos ma podobnie albo może ktoś tak miał ale miłość przyszła niespodziewanie?

Gość gość
ja juz mialam milosc - Michala. wiecej mi nie potrzeba. mam wiele pieknych wspomnien. wystarczy mi na cale zycie :)

To co tu piszesz to ideał kobiety jesteś Ja mam 33 lata i do tej pory nie miałem styczności z kobietą jestem spokojny grzeczny dla kobiet nie pijący ale jestem skreślony bo nie jestem atrakcyjny czasami się śmieją że mnie pozdrawiam Michał

Gość gość
A ile masz lat?

Gość Soy
Hej Ble ble ... Hmm gratuluję ci tego jaki jestes.. jaki masz znak zodiaku? Wieś, religia daje dużo szczęścia w życiu. A wogole uwielbiam imię Michał. Do gościa nie podam tu wieku aby uchronić się przed rozpoznaniem lub nie dać tego komuś...