Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blondynki sa najlepsze i kazda brunetka im zazdrosci

Polecane posty

Gość gość
Blądynki? :D Ogarnijcie się. Ta wojna jest śmieszna i żałosna. Ni pies ni wydra czyli ciemna blondynka.

Gość gość
Kędzierzyn-Koźle Miasto w Polsce Kędzierzyn-Koźle – miasto w województwie opolskim oraz siedziba powiatu kędzierzyńsko-kozielskiego, położone na Nizinie Śląskiej, na Śląsku Opolskim. Wikipedia Powierzchnia: 123,4 km² Pogoda: 2 °C, wiatr zach., 21 km/h, wilgotność 75% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 205 zł. Wyświetl hotele Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 58 749 (2015) Czas lokalny: czwartek, 12:39

Gość gość
Miss Polski 2016 i obecna miss super national są brunetkami. Zdarzają się ładne kobiety zarówno blond jak i ciemne.... Po co te zgryźliwe porównywanie jednych do drugich? Chyba ktoś tutaj chce coś sobie udowodnić

Gość gość
bo teraz jest farba i malo kto docenia jasne czy rude ( te aurat mi si enie podobaja) wlosy.

Gość gość
Nie wiem czy to kwestia koloru czy pewności siebie, którą ten kolor zapewnił, ale odkąd z rudego blondu przeszłam do jasnego skandynawskiego blondu na powodzenie nie narzekam.