Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawaBezMleka

Cesarka w szpitalu Raszei w Poznaniu

Polecane posty

Gość kawaBezMleka

Wszystkie mamy, które w ciągu ostatnich kilku lat miały cesarskie cięcie w szpitalu Raszei w Poznaniu, proszę o opisanie swoich doświadczeń. Pierwsze dziecko urodziłam naturalnie w tym szpitalu, ogólnie sam szpital bardzo sobie chwalę. Teraz dowiedziałam się, że ze wskazań medycznych muszę mieć cesarkę i chciałabym także udać się do Raszei, ale nie wiem czego się spodziewać? Czy tata dziecka może być przy zabiegu? Czy może kangurować dziecko? Kiedy się to odbywa? Czy po takim porodzie dziecko trafia na pierś mamy i ile to trwa? Proszę opiszcie wszelkie doświadczenia, szczególnie mamy, które miały zaplanowany zabieg. Czy z takim skierowaniem należy udać się wcześniej i umówić termin? Czy czeka się, aż poród rozpocznie się samoistnie i dopiero wtedy robi się cesarkę? Z góry dziękuję za każdą informację na temat cesarki w tym szpitalu. Miłego popołudnia :)

Gość gość
Gronkowca mi tm dali.

Gość kawaBezMleka
O rany! Właśnie przy cesarce? Pamiętasz kto ją wykonywał?

Gość gość
ktokolwiek?

Gość gość
Profesor szył - to było kilka lat temu

Gość gość
Przy cesarce nie pomogę, ale ogólnie polecam bardzo ten szpital. Rodziłam tam naturalnie dwukrotnie w 2013 i 2015 i muszę przyznać że warunki, personel i ogólnie kultura rodzenia całkowicie na plus.

Gość jawaBezMleka
Ja też tam rodziłam w 2013 roku i było super. Teraz lekarz z tego szpitala prowadzi moja ciążę, więc a następnej wizycie go wypytam dokładnie o procedury związane z cesarką. Ale wiadomo, okiem rodzącej niektóre rzeczy wyglądają inaczej niż może się lekarzowi wydawać. Dlatego czekam na wszelkie pomocne informacje i życzę udanego dnia