Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cholerne pisowce moje dziecko dla nich sie nie liczy

Polecane posty

Gość gość

kupuję żywność, ubrania, odprowadzam podatki od tych rzeczy a dla cholernych pisowców moje dziecko się nie liczy bo nie dostaje 500+, bo mój dochód to dla p**dniętych pisowców w wysokości ok. 840 zł jest wysoki

Gość gość
za komuny wszsytkie dzieci były traktowane jednakowo, wszystie dzieci dostawały rodzinne, odkąd cholerne solidaruchy w latach 80 objęły rządy zaczęło się traktowanie dzieci nierówno, jedne dostawały inne nie. Oby ich ich własna Bozia pokarała do której się te judasze modlą.

Gość gość
wczesniej tez nie dostawalas kasy i jakos zylas, teraz masz bol d**y bo inni dostaja a ty nie. pies ogrodnika z ciebie i tyle.

Gość gość
gość z 18:02 brawo

Gość gość
do gość dziś - a ty idiotko wcześniej też nie dostawałaś i dawałaś sobie radę to po cholerę teraz dostajesz, przeznacz te pieniądze dla chorych na leczenie.

Gość gość
FAKT Przeszczep się nie przyjął. Mały Kajtek wciąż potrzebuje pomocy dla tych co biorą za darmo 500+, nie wstyd wam, że dla rodzice chorych dzieci żebrzą o każdy grosz

Gość gość
Jakby to najprościej ująć. Twoje dziecko twój problem. Jak masz za mały dochód to nie wiem, może więcej pracuj, a jak mało potrafisz to zrób jakiś kurs, szkolenie. Od siedzenia na forum ci się nie polepszy.

Gość gość
Idiotke to ty widzisz w lustrze, slonko. Nie dostaje kasy z 500+ i nie mam pretensji ze inni dostaja. Jestes jak ci protestujacy o przejazdy bez biletu, masz bol d**y ze ktos cos dostal a ty nie, jak nikt nie dostawal nic to na co wylewalas zale?

Gość gość
ja nie dostaje 500+, bo mam 1 dziecko, ale nie dziwie się ze ludziom, że biorą, bo niby dlaczego mieliby nie brać jak dają...? ciekawa jestem czy jedna z druga jakby dostala np.do wyplaty 500 zł też by nie wzięła? no odpowiedzcie? szczerze?

Gość gość
do gość dziś - to nie wylewała żale bo nikt nie dostawała, czy ci trudno to zrozumieć, ma rację, a dlaczego jej dziecko ma nie dostawać jak mieszka w polsce a co to to gorszy gatunek, tym bardziej, że bogatsi dostają

Gość gość
to se obniz wypłąte proste? ja sobie sama reguluję wyplate i zawsze pilnuję zeby nie przekroczyc progu.

Gość gość
Mam w rodzinie takiego kombinatora co to spałby pod mopsem na wycieraczce żeby tylko dostać wszelkie możliwe zasiłki. Dostaje 500 na dwoje dzieci tylko dlatego, że ugadał się z pracodawcą i część kasy dostaje pod stołem. Do tego żonka fikcyjnie zatrudniona u tatusia i tylko macierzyński pobiera, a w firmie jej nie zobaczysz. Jak nie miał roboty to pracował na czarno, brał zasiłek dla bezrobotnych. Tacy oszuści i złodzieje korzystają z pięciu stów.

Gość gość
Widocznie nie nadajesz się na matkę jeżeli nie możesz więcej zarabiać. Jesteś dnem i zerem.