Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Usunelam dwa lata temu ciaze.

Polecane posty

Gość gość

Desperacko szukalam wtedy faceta, bo cale zycie jestem samotna, poznalam tego faceta na portalu, poczatkowo byl dla mnie ok ale potem mnie szantazowal, podniosl reke wtedy jeszcze o ciazy nie wiedzialam. Dzisiaj mysle ze moglam urodzic bo mam 34l i pewnie juz nigdy nikogo nie poznam a tak mialabym chociaz dziecko tyle ze z kryminalista.Co myslicie o tym?

Gość gość
A czemu tak egoistycznie? Ja rozumiem, że chcesz mieć dziecko, ale zadbaj wtedy o to, żeby miało normalnego ojca, a nie jakiegoś psychola czy dupka, który będzie miał je w doopie. I 34 lata to tak dużo na ciążę? Nie bądź śmieszna, dziś po 40-tce rodzą.

Gość gość
Tak rodza po 40 zgadza sie, ale mnie nikt nie chce a latka leca a ja nikogo wartosciowego nie poznaje, z kim bym to dziecko mogla miec. Dzisiaj bym miala dziecko, tyle ze z kryminalista moze by jego genow nie mialo.

Gość gość
Nie wiem, bo niektore kobiety sa samotnymi matkami z dwojka dzieci i mimo to i tak sobie zycie ukladaja a ja czy bym byla z dzieckiem czy bez dziecka ,nikt mnie nie chce. Nie mam dla kogo zyc i kogo kochac.

Gość gość
a jezeli dziecko mialoby geny ojca kryminalisty i za 20 lat zostal zlodziejem i ciebie bil to bys zalowala. bylo minelo, zapomnij i zyj dalej. jeszcze mloda jestes, powodzenia

Gość gość
Inne kobiety ukladaja sobie zycie, bo PODCHODZA DO FACETOW I MOWIA WPROST CZEGO CHCA, a ty tego nie robisz, to i jestes sama.

Nie wiem, bo niektore kobiety sa samotnymi matkami z dwojka dzieci i mimo to i tak sobie zycie ukladaja a ja czy bym byla z dzieckiem czy bez dziecka ,nikt mnie nie chce. " Z naciskiem na niektóre:P.

Gość gość
Mowie czego chce, ja nie jestem dzieckiem tylko dojrzala kobieta i duzo kobiet marzy o zalozeniu rodziny i dzieciach a facetow nie podrywam w realu, bo jestem zaspokojna i by mi powiedzieli spadaj. wiec przez portal poznalam takiego.