Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To nie cud

Pokonałem raka

Polecane posty

Gość To nie cud

Witam chcę was wszystkich uświadomić że rak jest w 100% uleczalny. Dwa lata byłem truty przez naszą służbę zdrowia i gdy już całkiem pogodziłem się z myślą że już przyszedł na mnie czas (w wieku 31 lat stwierdzono u mnie raka mózgu) ,znalazłem w necie rozwiazanie które na początku wydało mi się przez swoją prostotę niewiarygodne jednak uznałem że nic juz mi nie jest w stanie zaszkodzić i podjąłem ten krok przez ok 3 miesiące zarzywałem środki nasiona moreli które zawierają dużą ilość wit b17 ktora została zakazana przez światową organizację zdrowia z powodu niby swojej szkodliwości i ta sama organizacja uważa ze aspartam silnie rakotwórcza trucizna wszechobecna w lekach ,coli, gumach i slodyczach szkodliwa nie jest .Dziś jestem w 100%zdrowy i nie ma we mnie śladu po chorobie chcialbym abyscie wszystkim których znacie a są chorzy na raka nie zaszkodzi i wam również polecam nie są to drogie nasiona wit. ta występuje również w fasoli bubie i innych pestkach owoców .Lekarze nie chcą słuchać o ttym że to mi pomogło twierdzą ze to dzięki chemii lecz gdy brałem ostatnią było ze mną kiepsko i nie dawali mi szansy a wszystko to wg mnie to jakiś spisek który ma na celu wytrucie większości ludzi patrząc na ilość zachorowań których liczba rosnie gdy zczolem chodzić na oddział onkologii i uswiadomiać matki dzieci ktore tam się znajdują zostalem wyrzucony przez ochronę i już nie chcą mnie wpuszczać pozdrawiam was i przestrzegam przed jedzeniem świństwa z marketów bo tam większość tych środków serwują w szczegolnosci w dlugoterminowych produktach wystrzegajcie sie aspartamu i glutaminianu napoji dietetycznych i wszystkich sztucznie slodzonych

Gość gość
Jak często te nasiona trzeba jeść?

Gość To nie cud
Kilka dziennie ok 3 -4 ja z uwagi na chorobe jadlem po 10 teraz jem mniej profilaktycznie

Gość gość
Gdyby to zadziałało u 100 osób to fajnie, ale po 1 przypadku nie mozesz miec pewności, ze to jakies pestki cie uleczyły.

Gość gość
mój brat ma raka wątroby i od kilku dni też je pestki moreli, będzie pił też sok z gravioli jak dojdzie przesyłka

Gość gość
A można te nasiona jeść profilaktycznie?

Gość gość
można

Gość KRUCAFUKS
Rak tak jak hiv jest leczony w taki sposob aby ludzie cierpieli jak najbardziej a hiv to wymysł amerykaskich służb zeby depoulizowac swiat kobieta greczynka mozna na yt film znaleźć stwierdzono u niej hiv dwa lata leczono a jak zrezygnowala z leczenia przeszło jej zaczęła drążyć i okazuje sie że hiv ne da sie zdiagnozować ani wyizlowac wirusa bo takowy nie istnieje podobno co 3 os jak sie bada na obecność jest oszukiwana i leczona na aids dostaje leki ktore ja zabijają w powolny sposób i umierasz na jakąś chorobę