Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mężczyzn !;)

Polecane posty

Gość gość

Hej . Chciałabym żeby wypowiedzieli Się faceci co sądzą o samotnych matkach . Czy interesują się takowymi?

Gość gość
Kędzierzyn-Koźle to miasto w województwie opolskim w powiecie Kędzierzyńsko - kozielskim ma 58 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne OK

Gość gość
No właśnie ,na dojrzałego faceta trzeba trafić. Nie chciałabym dziecku przedstawiać "tatusia " któregoś z kolei bo jednak się okazało że nie jest dojrzałym facetem ..:/

Gość gość
Ja jestem młoda , mam 21 lat .

Gość gość
Jestem ładna dziewczyna i zgrabną tylko tak jakby boję się co kolwiek w tym kierunku zaczynać żeby synkowi nie macic w główce jeden tata o drugi tata itp.

Gość gość
Interesują się, ale raczej w kategoriach zabawy jej wyposzczoną słodkością. Na stałe ciężko będzie znaleźć przystojniaka, który będzie chciał wychowywać nie swoje dziecko. Szukaj bardziej wśród takich, którzy nie mają szczęścia do kobiet, nieśmiałych romantyków, których kiedyś np. w ogóle nie brałabyś pod uwagę.

Gość gość
Dobra zmiana - gdybyś czytał /la od początku wiedzialabys ze tą wiadomość odnosiła się do poprzedniej odpowiedzi także wyluzuj i nie doszukuj się jakichś pojazdów dla facetów.

Gość gość
Nie jestem sama . Mam faceta dość sporo starszego ode mnie ojca mojego dziecka Ale nie układa nam się .. próbowałam walczyć o ten związek nie raz i było dobrze a później znów się walilo. Sama jestem typem romantyczki właśnie . A on nie jest romantykiem . On wszystko w sobie dusi nie okazuje uczuć. Może to ja przesądzam . Ale nie jestem szzesliwa .

Gość gość
O Jezu po co się czepiasz . Chciałam tylko zorientować się czy faceci interesują się kobietami z dzieckiem a Ty od razu mieszasz mnie z błotem .

zostaw dziewczynę nie widzisz, że jest jej ciężko i nie ma szczęścia z miłości ja ci autorko życzę z całego serca żebyś trafiła na dojrzałego romantycznego faceta który pokocha ciebie taką jaką jesteś i twoje dzidziusia :)

Gość gość
Ty patrz na swój rozkrok . Jestem z moim facetem 6 lat moje dziecko ma 7 miesięcy a mój mężczyzna był moim pierwszym facetem także daruj sobie takie gatki. Chciałam poznać opinie . W moim związku się nie układa bo do siebie nie pasujemy bądź co gorsza jest jakaś inna przyczyna .Skończyłam technikum i pracuje więc nie plec glupstw ze chodzi mi o to zeby ktos utrzymywal mnie i moje dziecko. Gdyby bylo mnie stac poszlabym na studia .

Gość gość
Problem z takimi paniami często jest taki, że jak już znajdą tego nieśmiałego romantyka i ustabilizują się, a zainteresuje się nimi jakiś maczo, to znów odkrywają, że należy im się "coś lepszego" niż ten mężuś drugiej kategorii i łajdaczą się, nazywając to "słodkim zapomnieniem". A rogacz przecież i tak będzie czekał, bo uczciwy jest, wierny i "taki kochany" :)

Gość gość
zauważyłem że samotne matki coraz częściej mną się interesują..kiedy ja wolę nimfetki

Gość gość
one widzą we mnie dzięcioła, ale ja starych drzew nie stukam

Gość gość
a szukasz naiwniaka ktory cie utrzyma?