Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ellaone spóźniony okres.

Polecane posty

Gość gość

Witam, Uprawialem seks z moja dziewczyna,kupiłem prezerwatywy Diurex extra safe,na początku założyłem ja na odwrót ale ściągnąłem wziąłem nowa i ja dobrze założyłem(tak myślę,chyba była założona do konca) pocierjac członka(nie był w środku doszedłem poczym włożylem go do środka i wykonalem parę ruchów(prezerwatywa była trochę luzniejsza),ale nie wiem czy coś wyciekło czy nie niby było sucho poza prezerwatywa na dole ,ale nie byłem pewny. 24h po stosunku kupiłem ellaone,na początku bolał ja brzuch i za jakieś 3 dni wymiotowala,ale później nie było żadnych skutków ubocznych. Robilismy to 28 grudnia,ostatni okres miała 16 Nie wiem co ile ma ale myślę,że około 28 dni wiec wypada dziś,a jeszcze go nie dostała. Bardzo się boje nie wiem co robić,ma dopiero 16 lat ; (

Gość gość
gowniarzu ty sie naucz gumki zakladac , bo mozesz dziewczynie zycie zmarnowac , jak nic nie wiesz to po co bierzesz sie za sex

Gość gość
Liczyłem na inna odpowiedz :(

Gość gość
niech dziewczyna zrobi test ciazowy

Po zastosowaniu ellaOne kilkudniowe opóźnienie wystąpienia miesiączki jest normalne. Jeśli miesiączka spóźnia się o ponad 7 dni lub jest nietypowo skąpa lub nietypowo obfita, albo jeśli wystąpią objawy, takie jak ból brzucha (żołądka), wrażliwość piersi, nudności, wymioty możliwe, że doszło do zajścia w ciążę. Należy niezwłocznie wykonać test ciążowy.