Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co za świnia

Polecane posty

Gość gość

Mam chlopaka od niedawna uprawiamy seks i po namowach zgodzilam się zrobić mu tzw lodzika ale z wytryskiem na zewnątrz. Ta swinia skonczyla mi w ustach a ja nie byłam przygotowana i nie chcialam. Przepraszał i prosi o wybaczenie a ja czuje sie jak jakaś dzi.......ka. Jestem w szoku

Gość gość
Jak się zgodzilas to Ci to zrobił i teraz już jesteś popsutą ścierą i nikt już nie będzie cię chciał ...

Gość KRUCAFUKS
Predzej czy później byś z polykiem brała więc o co ci chodzi teraz wiesz jak smmakuje miłość

Gość gość
lykaj sperme i nie marudz szmato

Gość gość
dziękuję za zrozumienie i miłe slowa pocieszenia. Jestem ogromnie wdzięczna za wasze slowa. Bardzo mi pomogliscie, są jeszcze prawdziwi mężczyźni. Brak mi słów

Gość gość
Naucz się łykać. Polubisz ten sport. W łóżku trzeba być dziwką jak chcesz zatrzymać faceta. Cnotki niewydymki łażą same po dyskontach.

Gość gość
Kobiety same siebie nie znają. Moja zawsze zastrzegała się, że nigdy nie pozwoli, żebym skończył w jej ustach. W związku z tym zawsze ją ostrzegałem o nadchodzącym finale. Jednak pewnej nocy, gdy wylądowaliśmy w łóżku po imprezie alkoholowej, wyssała mi go do ostatniej kropelki, chociaż do końca ją ostrzegałem. Na trzeźwo nigdy tego nie powtórzyła , ale jak wypije to nie ma żadnych oporów. Dyplomatycznie, nigdy nie zapytałem dlaczego tak robi.

Gość gość
Jak on cię liże to też co chwilę odpluwa?

Gość gość
gość dziś lykaj sperme i nie marudz szmato Czytam i tak myslę ze po pierwsze kafe opanowane przez samych gentlemanów, po drugie dlaczego oni chcą aby lodzika robiła im szmata? Facet z tzw jajami nie zniży się do poziomu szmaty. Na kafe jest full szmaciarzy co widać w ich wypowiedziach

Gość gość
Jak on cię liże to też co chwilę odpluwa? Całujesz jej szparkę po stosunku z wytryskiem do srodka? Nie każdy facet lubi zlizywać swoją spermę i kobieta tez nie musi chciec spermy w buzi. Proste

Gość gość
Czym się blond sieroto różni wydzielina z pochwy od wydzieliny z penisa? Skoro partner ma ssać i łykać to wam też korona z głowy nie spadnie.

Gość gość
11,17 widac ze prawik jestes jak nie wiesz co to wytrysk , i dla ciebie to samo co wydzielina z cipki

Gość gość
autorko zuc gnoja , po co ci takie bydle co zlewa ci sie do ust zero szacunku do ciebie

Gość gość
12.07- zamknij ryj swinio

Gość gość
12,40 s********j prawiczku

Gość gość
Zawsze mówiłam mojemu ze nie dam rady finisz w buzi, kiedyś zaryzykował tak to obrzygalam że nigdy więcej nie próbował. Jak mówię nie tzn nie

Gość gość
Świnia nie zasługuje na szacunek. Olac go.

Gość gość
A temat dalej lala narzeka że facet po minecie leci zęby myć.

Gość gość
gość dziś Zawsze mówiłam mojemu ze nie dam rady finisz w buzi, kiedyś zaryzykował tak to obrzygalam że nigdy więcej nie próbował. Jak mówię nie tzn nie x i teraz zamiast spermy zjadasz literki :D jesteś upośledzona czy jaki chuj że tak niewyraźnie piszesz ?

Gość gość
gość dziś A temat dalej lala narzeka że facet po minecie leci zęby myć. x że co ?

Gość gość Tajemniczy__
:D :D dobre.

Gość gość
Ale dałniara :D

Gość gość
Ja p*****le jestem facetem - jakie wy kobiety jestescie puszczalskie, kazda bez problemu teraz przykleka. Dajecie sobie robic z mordy kibel. Scierki. Brak szacunku, moja zona to jednak ma szczescie :)

Gość gość
jeśli kobieta to robi z miłości do męża to ok, wyraz miłości

Gość gość
facet to swinia i tyle. Nie spotkałam jeszcze zadnego uczciwego i opiekunczego mezczyzny.

Gość gość
masz pecha

Gość gość nierozumiejący
no okej ale w czym problem?

Gość gość
gość dziś facet to swinia i tyle. Nie spotkałam jeszcze zadnego uczciwego i opiekunczego mezczyzny.

Gość gość
Autorko, uporządkuj fakty. Można zrozumieć, że jesteś zła, bo umawialiście się inaczej a doświadczenie nie było dla Ciebie przyjemne. Jednakże nie ma żadnego powodu, żebyś czuła się jak d****** Oczywiście nie musisz się zgadzać na cokolwiek, jeśli tego nie chcesz, ale powinnaś wiedzieć, że wytrysk w ustach jest dla nas niewyobrażalnie przyjemnym doznaniem i raczej marne masz szanse na spotkanie z facetem, który nie będzie tego chciał. Owszem, istnieją tacy, dla których wytrysk w ustach jest sposobem poniżenia kobiety; są to co sami, dla których sens w ogóle jest sposobem poniżenia kobiety. Jeśli Twój partner jest jednym z nich, olej go. Jeśli nie, spróbuj zrozumieć. A wolnej chwili wyszukaj sobie np. na redtube filmiki z tagiem fellucia blow - są ładnie nakręcone, wręcz artystycznie i nie wulgarne, być może pomogą Ci oswoić się z tematem. Pozdrawiam, facet 43l.

Gość gość
jestes zuch dziewczyna, kobieta z wytryskiem na twarzy lub w ustach to cos cudownego