Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nie sadzicie ze mycie corki przez ojca zalatuje pod pedofilie

Polecane posty

Gość gość

Wg mnie ojcowie nie powinni myc core...nasza córeczka ma koleanke, 3 latka, która ojciec normalnie kąpie jak mała bardzo się pobrudzi. Zszokowało mnie to że on ją normalnie...dotyka i takie tam. To powinno byc zakazane.

Gość Mamusiaporazdrugi
Ja swojego synka tez jeszcze czasami kapie a ma 5 lat i tzn ze go molestuje?

Gość gość
5 lat to już duże dziecko....jestes normalna że go myjesz? Czy cujesz potrzebe go dotykać!??!!?

Gość gość
P******a jesteś, normalnemu facetowi nie przyszło by nic do głowy zboczonego, to znaczy ze co dzieciaka nie możesz też z ojcem zostawić gdy idziesz do pracy bo przecież pieluchy tez trzeba zmienić i pipke przetrzec, ma chodzić osrana i osikana?

Gość gość
Nie wiem co jest złego w tym, że ojciec myje córkę niemowlaka albo małe dziecko. Czyli autorko wg Ciebie jak kobieta ma sena to nigdy nie może go przewijać ani myć ?

Gość gość
Nie autorko, nie sądzimy. Ja za to sądzę że jesteś głupia.

Gość gość
Głupie prowo.

Gość gość
Kolejny zbok założył temat, żeby się podniecać. Wypad.

Gość gość
Normalny człowiek nie postrzega kilkuletniego dziecka w kontekście seksualnym. Zdrowy psychicznie facet nie podnieca się cipką trzylatki. Mam roczną córkę. Jakbym musiała wyjechać, zachorowała, albo umarła to co? Moja córka ma chodzić brudna, obsrana i zasikana, czy od razu powinna trafić do domu dziecka, bo ojciec nie powinien jej myć? Myślisz, że jak mąż zmienia jej obsraną pieluchę, to się przy tym podnieca? Chyba jakaś chora jesteś.

Gość gość
skoro ojciec nie może myć corki to i matka nie może myć syna... czyli dzieci wychowywane przez samotnych rodziców mają chodzić brudne,co za debilny temat

Gość gość
A do jakiego wieku można myć? Uważacie za normalne mycie 13 latki przez ojca? Albo 15 letniego chłopca przez matkę?

Gość gość
no chyba jasne że nienormalne... no chyba ze to dziecko jest niepełnosprawne... chyba jasne że mowimy tu o dzieciach małych, tzn takich ktore same się jeszcze nie umyją

Gość gość
Matka też syna nie powinna w takim razie myć i go dotykac "tam"... Czyli po porodzie babka do roboty, tatuś na tacierzynki, bo chyba nie będzie kobieta czekała ze zmienieniem pieluchy dopóki jej mąż nie wróci. Jaka ty autorko jesteś p******a... Dobrze ktoś napisal, ZDROWY, NORMALNY człowiek nie postrzega dziecka w kontekście seksualnym. Dziecko to po prostu dziecko. A 15-latka nie jest dzieckiem, do tego kto pytal. No i nastolatek chyba sam potrafi się umyć... Chyba że rodzice nie nauczyli

Gość gość
Idąc tym tokiem rozumowania, to tylko córki powinny być karmione piersią. Synowie niestety - butla od urodzenia. A tak na poważnie, to kto Ci, autorko, powiedział, że faceci o skłonnościach pedofilskich molestują tylko dziewczynki? Chłopcy równie często padają ich ofiarą. Natomiast jeśli chodzi o kąpanie nastolatka, to jest to nienormalne, niezależnie od tego, które z rodziców to robi. No chyba, że nastolatek jest połamany albo niepełnosprawny.

Gość gość
autorko nie mierz wszystkich swoją miarą :-o a jak pociąga cię temat małych dzieci to konsultacja psychiatryczna a temat zgłoszony i uwierz mi że bardziej by mnie zastanawiał właśnie facet który by był zażenowany rzekomo umyciem córki i wzbraniał by się przed tym niż ten który po prostu by umył dziecko