Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffilozoff

Związek z młodą kobietą z dzieckiem i dodatkowe niedogodności

Polecane posty

Gość ffilozoff

Witam mam 27lat, ona 23. Mieszkam w Poznaniu, poznaliśmy się właściwie przez przypadek, ja ze względu na swoją pracę często pojawiałem się tam, gdzie miałem z nią kontakt. Od samego początku przypadliśmy sobie do gustu. Rozmowy żarty. Zakochaliśmy się w sobie. Już na pierwszych bliższych spotkaniach dowiedziałem się, że jest po rozstaniu ze swoim byłym i że ma 3rocznego chłopca. Ok w życiu różnie bywa i pomyślałem, że trzeba zaakceptować sytuację i przynajmniej spróbować. Po ok. 2-3 miesiącach związku, było w miarę wszystko ok., nie było za dużych problemów z biologicznym ojcem itd. ogólnie wszystko było do przełknięcia, uczucie nadal trwało i trwa, ale zacząłem podejrzewać coś innego i na moje nieszczęście, się to potwierdziło. W jakich okolicznościach zacząłem to podejrzewać nieważne, ale sprawa jest poważna i już potwierdzona przez partnerkę. Teraz mija 5 miesiąc i coraz bardziej mnie to gryzie. Dziewczyna nie miała lekko zawsze musiała przepychać się z rzeczywistością. Nie miała wsparcia u rodziców, była zaniedbywana, pomimo tego, że była jedynaczką, ale nie wiem, czy ją to w jakiś sposób usprawiedliwia. Chodzi o to, że była prostytutką przez ostatnie 2 lata, podobno, ze względu na "ciężką sytuacje finansową", działo się to, jak żyła jeszcze z byłym partnerem i postanowiła tak sobie poradzić z tą sytuacją, jej partner nic o tym podobno nie wiedział. Na dzień dzisiejszy podobno już z tego zrezygnowała, ale jak już pisałem w początkowej fazie związku podejrzewałem, że jest coś nie tak i uważam, że przez pierwszy miesiąc jak byliśmy razem mogło sie zdarzyć, że się "spotykała", choć ona zaprzecza. Teraz, wydaje mi się, że się nie spotyka, ale sam już nie wiem, co mam o tym wszystkim myśleć. Do tego dziecko, które czuję, że zaczyna się do mnie przywiązywać, a ja nie wiem, czy będę mógł być nadal z nimi, przez to co już wiem i czego nie jestem pewny.

Gość gość
Chłopie nie wiem na co liczysz, ale na 99,99% się przeliczysz. Tu nie warto się nawet zastanawiać tu trzeba wiać i chyba palić za sobą mosty!!! Chociaż jak dziewczyna zna się na rzeczy, to jedną kładkę można zostawić, żeby spr co u nich słychać w razie pożaru;)

Bądź z nią szczery, przemysl to dobrze na spokojnie i rób co mówi serce. Koniec świata to to nie jest, ale nikt nie powinien się dziwić jeśli ostatecznie tego nie zaakceptujesz.

Gość gość
Mogła w inny sposób zarabiać na życie.