Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co zrobić

Polecane posty

Gość gość

Wychowuje się w bardzo patologicznej rodzinie kiedyś strasznie to przeżywałam, ale coś się we mnie zmieniło i nie zwracam uwagi na to co się dzieje jest, mi wszystko jedno. Wpadłam w depresje, fobie społeczną,nerwice, wagarowałam, nie zdałam do następnej klasy, nabawiłam się nadciśnienia, ciełam się. W tym czasie zerwałam wszystkie więzi ze znajomymi, przestałam wychodzić z domu. Dodatkowo zaczęłam mieć obsesyjne myśli o morderstwie i to nie takie spowodowane przypływem gniewu. Próbowałam już kogoś zabić ale w ostatnim momencie zdążyłam się opanować i nic z tego nie wyszło. Mówiłam mamie że nie wytrzymuje już tego i żeby zapisała mnie do psychologa ale dla niej to "robienie z siebie idiotki" Nie wiem już co mam zrobić.

Gość gość
to co wiekszosc-s*******ac na studia gdzies daleko albo za granice.

Gość Miska2017
Sama poszukaj psychologa, telefon zaufania.szukaj pomocy szkoda takiej dziewczyny jak ty z pisowni wynika ze głupia nie jesteś to nie twoja wina ze miałaś patologie Ja też miałam mała ale ogarnęłam się musiałam życie jest ok pamiętaj ze nie zawsze jest źle, w życiu jest różnie każdy człowieka ma problemy, fobie,leki.serio nie poddawaj się wierze ze co się uda, otaczaj się ludźmi normalni bo to też ważne. Życzę szczęścia trzymaj się