Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrmaz

Uwaga przeczytajcie prosze

Polecane posty

Gość Piotrmaz
Pisałem gdzie się da po pierwsze po drugie pomoc społeczna ma swoje przepisy widać nie korzystał pan z pomocy społecznej i nie ma pan pojęcia dają pieniądze rodzina gdzie przelewa się alkohol a często potrzebującym odmawiają jak do tej pory że wszystkich forum na jakich pisałem to jedna pani przywiozła nam zakupy za co jestem jej ogromnie wdzięczny a jeśli zna pan inne miejsce gdzie można napisać o pomoc to proszę podać . Nie wszyscy zawsze są naciągacze i nigdy nie wyludzalem pieniędzy nie jestem tego typu człowiekiem to że są tacy ludzie to przykre bo przez nich właśnie ciężko o jaką kolwiek pomoc od innych ale jestem zdania że prędzej czy później taka sytuacja się zemści na tych ludziach i wcale nie będzie mi ich zal

Gość Lepiejkka
Przelałam panu 40 zł pozdrawiam i zdrowia życzę.A wy zamiast pisać i oceniać to zastanówcie się troszkę nad tym co piszecie skąd pewność ze ten człowiek jest oszustem ,niech każdy z was przelał by temu panu 10 zł to być może bardzo byście mu pomogli a żadne z was by pewnie nie zbiedniało,a co jak któreś z was wpadło by w taki dołek finansowy i wszyscy wypisywali by ze jesteście naciągaczami i oszustami.BOŻE CO ZA NARÓD WSTYD!!!!

Gość Lepiejkka
Przelałam panu 40 zł pozdrawiam i zdrowia życzę.A wy zamiast pisać i oceniać to zastanówcie się troszkę nad tym co piszecie skąd pewność ze ten człowiek jest oszustem ,niech każdy z was przelał by temu panu 10 zł to być może bardzo byście mu pomogli a żadne z was by pewnie nie zbiedniało,a co jak któreś z was wpadło by w taki dołek finansowy i wszyscy wypisywali by ze jesteście naciągaczami i oszustami.BOŻE CO ZA NARÓD WSTYD!!!!

Gość gość
Bierz się do roboty naciągaczu, a nie wypisywac framazony i czekac az kto inny kase przeleje.

Gość Lepiejkka

Gość gość
Sam sobie z gośc***iszesz te posty pochwalne i ze kase przelewasz. Udowodnij że piszesz prawdę, daj screeny aktów urodzenia dzieci, twoich dochodów i papier ze żona jest chora w ciąży. (zamaluj nazwisko, adres i pesel) Daj dowód, że nie kłamiesz.

Gość gość
Uwaga sami sobie podbijają posty.

Gość gość
Nie dajcie się na to NABRAĆ.

Gość gość
Czy zgłosiłeś zbiórkę, bo możesz mieć problem Na zbiórkę pieniężną trzeba miec pozwolenie,

Gość gość
Kolejny naciągacz. Nawet ten sam styl wypowiedzi jak przy studentce której zostało pięćdziesiąt groszy do końca miesiąca i musi gryźć tynk ze ścian. Pewnie to jest nawet ten sam numer konta co tam.

Gość Piotrmaz
To proszę sprawdzić czy to jest ten sam nr konta i pewnie się pan zdziwi.moge wysłać na adres e-mail zdjęcia proszę podac

Gość Piotrmaz
Tak myślałem że każdy tylko drwi ale jak juzchcem dać dowód że mówię prawdę to już nagle cisza