Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość piotrmaz

Uwaga przeczytajciee prosze

Polecane posty

Gość piotrmaz

tam mam do wszystkich ogromną prośbę. Mam żonę w ciąży oraz dwoje dzieci w wieku 15 i 7 lat żona od dwóch dni ma grypę i jest w 6 miesiacu ,córeczka też ma wirusa i goraczkuje. Wcześniej pracowałem w Anglii ale zjechałem do polski bo skończył mi sie kontrakt i nie dotrzymanoano warunków jakie miały być chodzi mi o kwestie finansowe teraz pracuje na budowie i zarabiam 1700 zł miesięcznie i do tego jeszcze nieraz muszę czekać na pieniądze bo nie zawsze pracodawca ma żeby wypłacić nie pobieramy 500 plus na dzieci ze względu na to że pracowałem w Anglii i z tamtad nasz urząd musi pobrać informacje czy pobieranej tam jakieś świadczenie a co jest w tym tragiczne to to że wniosek złożyła żona o 500 plus w czerwcu 2016 i do tej pory to trwa co jest chore ale w takim kraju żyjemy i nic na to nie można poradzić dzwoniąc do urzędu za każdym razem słyszę tylko że trzeba jeszcze czekać az przyjdą dokumenty z angli. Mam ogromną prośbę do wszystkich jeśli ktoś może mnie wspomóc finansowo to będę bardzo wdzięczny nie zależy mi na tym by sobie przez to polepszyć poziom życia tylko nie mam na wykupienie recepty dla żony i dziecka jest to bardzo przykre dla mnie że muszę wten sposób prosić ludzi o pomoc ale niestety nie mam pomysłu rodzina na tyle co mogła to wcześniej pomogla. Mam nadzieję że znajdą się osoby o dobrym sercu i pomogą liczy się każda Złotówka . Bardzo proszę o pomoc lub jeśli ktoś mi jest wstanie pomoc to może jakieś portale gdzie można by napisać o pomoc podam nr konta dla tych którzy są wstanie pomoc serdecznie dziękuję Piotr Obiegło nr konta 81249000050000400025275231

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować