Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna mnie ogranicza

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem z swoja dziewczyna ponad 2 lata ,wszystko sie układało i było ok ,ale do czasu.Teraz zaczął sie koszmar ,zaczeły się kłotnie ,wyzwiska,wytykanie błedów itp.Problem w tym ze zaczelismy rozmawiać o przyszlośći ja 23 lat.ona 22.powiedziala mi wprost ze chcialaby miec dziecko i zebysmy sie usamodzielnili.Mnie zatkało, więc odpowiedzialem ze jak dziecko to pierw ślub.I tu w tym rzecz zaczelismy sie kłocic ,Ona chce teraz ,a ja ze po ślubie .Po czasie dostałem wiadomosć od niej ze zapczestaje ze mna sie kochac w takim razie,i ogranicza mnie do pewnych rzeczy.Co mam zrobic w tej sytuacji

Gość gość
Skoro zaczęła wytykać ci błędy z dnia na dzień i tak pilnie chce dziecka, to zastanowiłbym się czy aby się nie puściła na boku i może zaciążyła :P

Gość gość
Co mam zrobic w tej sytuacji /// kopnąć w dupsko i pogonić bo jest debilką z kurzym rozumem

Gość gość
19:34 Ożeż Ty Sherlocku! :D hehe

Gość gość
19:34 nie robiłaby szlabanu na seks :P Masz 23 lata, baw się i poszukaj nowej dziewczyny. Teraz chce, ale jak urodzi może zmienić zdanie. Strasznie niedojrzała ta Twoja dziewczyna.

Gość gość
bardzo niedojrzała to fakt bądź Ty chociaż mądrzejszy

Gość gość
Szlaban na seks to ma teraz, ale trochę wcześniej mógł go nie mieć :P Uciekałbym od takiej idiotki jak najdalej, ewidentnie próbuje cię w coś wrobić tylko cel jeszcze nie jest wiadomy.

Gość gość
Nie rozumiem jej dlaczego chce to dziecko ,tak nagle,skoro jej mowiłem ze pokolei ,pierw slub,potem dziecko ,a ona na odwrót chce,nie chciała zmienic zdania,i groziła rozstaniem nawet.Ale dostałem te wiadomość i w takiej sytuacji mnie stawia.Chyba naprawde jest cos z nia nie tak,a ja nie wytrzymuje tego juz.

Gość gość
Nie daj zaciągnąć się do łóżka. Gość 19:34 może mieć rację. Dziwne, że chce mieć dziecko, ale ślub może zaczekać. Możliwe, że jest w ciąży i chce wrobić Cię w dziecko.

Gość gość
dziwne zachowanie, dziwne

Gość gość
A jak już urodzi to zrób testy na ojcostwo. No chyba, że będzie czarne:P

Gość gość
Jeśli druga strona Cię szantażuje i nie baczy na Twe potrzeby to znaczy że ma Cię w... To nie rokuje niczego dobrego, nie w tym momencie.

Gość gość
Nie wymyślajcie już tych bzdetów bo rzygać się chce tymi tematami.

Gość gość
A jeżeli redakcjo tego forum chcesz pisać to nie dublujcie tematów .

Gość gość
Ja jestem załamany,jak ona może mi takie rzeczy robic,chyba mnie naprawde ma gdzies i nie szanuje wcale.Nie wiem co jej powiedziec już :/

Gość gość
To nie dziewczyna cię ogranicza lecz twoja głupota.

Gość gość
Myślałam o założeniu rodziny w wieku 22 lat (gó.wno widziałam, gó.wno wiedziałam, chyba dlatego jawił mi się taki właśnie cel życia). Jednak rozstałam się z tamtym chłopakiem i poznałam obecnego partnera z którym jestem już od 10-ciu lat. Jak sobie przypomnę jakie moje myślenie było płytkie i nieadekwatne do sytuacji to aż mi wstyd.

Gość gość
gosc 20:02 dlaczego sie rozstałas ?

Gość gość
Patrząc z obecnej perspektywy rozstaliśmy się bo nie wiedziałam czego chcę, byłam niedojrzała, nie wiedziałam na czym związek i życie polega. Chłopaka zraniłam nie raz, był to mój pierwszy poważny partner a mój egoizm był porażający. Pokłóciliśmy się ostro a chłopak powiedział dosyć. Do tej pory jestem mu wdzięczna za to. Najwidoczniej nie mieliśmy być ze sobą :)

Gość gość
Być może u mnie jest podobna sytuacja.Za duzo sie staram i zawsze ja robie pierwszy krok ,nawet jak sie pokłucimy,zrobiłbym dla niej wszystko,ale ona chyba tego nie widzi i nie docenia,a ja juz sił więcej nie mam

Gość gość
20:26 zakończ ten toksyczny związek. Współczuję Ci.

Gość gość
20:26 Możliwe. To co piszesz wskazuje na to że dziewczyna nie dojrzała do roli partnerki (myślę, że matki również). Jeśli nie jesteś gotowy na bycie ojcem i czujesz że to nie Twój czas to zaufaj sobie. Dziewczyna niestety wydaje się strasznie zagubiona, obawiam się, że nie wie nic na temat macierzyństwa, związku i odpowiedzialności. Wygląda to na jej kaprys, chwilowe przekonanie (powody mogą być różne). Zachowaj zdrowy rozsądek, pozdrawiam.

Gość gość
20:37 zacznijmy od tego, że ona też nie jest gotowa na dziecko. Zachowuje się jak rozkapryszona dziewczynka.

Gość gość
Co najbardziej mnie boli ,to ze szkoda tych 2 lat jesli sie rozejdziemy i nie dogadamy ,będzie mi ciężko bo mi chyba bardziej zależy niz jej od ostatniego czasu

Gość gość
to jest nienormalne, jestem od niej rok starsza i ani mi w głowie dziecko, ślub itd.. niektóre to naprawdę są zdesperowane...

Gość gość
a ona co robi w życiu? Studiuje? Ma jakąś pracę w ogóle? Czy ciąża to nagle takie widzimisię znudzonej małolaty, może na instagramie chce się pochwalić zdjęciami?

Gość gość
Znałem taką przygłupią laskę, bez wykształcenia, pracy, jakiegokolwiek celu w życiu, znalazła jakiegoś desperata który na to poszedł, szybki ślub, dziecko, potem rozwód, dzieckiem zajmowała się babcia bo jej się znudziło, potem kolejny facet, kolejne dziecko które po czasie trafiło do babci i życie jakoś się jej kręci :P

Gość gość
jak ona tak nagle i bez powodu zaczęła naciskać na szybkie dziecko, jeszcze przed ślubem nawet (każda normalna kobieta wolałaby wcześniej ślub, bo to większe zabezpieczenie niż sam związek, trudniej odejść itd.), to pewnie wpadła z kimś innym i teraz nie chce, żeby prawda wyszła na jaw, bo pewnie tamten drugi koleś się zmył, a tak to Ciebie może wrobić w dziecko, że niby od razu po decyzji o dziecku zaszła w ciążę, a potem urodziłaby rzekomo wcześniaka..