Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edi edzia

Facetki na ulicy SZOK!!!!!

Polecane posty

tu Edzicho słuchajcie baby!!!!! sory, trochę mnie poniosło.... KOBIETY. i tylko kobiety, bo tych facetek zboczeńców to już mam dość... miarka się przebrała od kiedy dziś se szłam normalnie kultruranie ulicą szeroką normalną taką no główną u mnie na wiosce...... no i patrze nagle, a tu O!!! dwie facetki se stoją i się normalnie dotykają po miejscach różnych nieodpowiednich co to w miejscach publicznych miejsca mieć nie powinno za cholewe, po okoliach pleców oraz ramion..... no a nagle patrze a te facetki to się normalnie CAŁUJĄ, rozumiecie??? jakiego żem rabanu narobiłam na ulicy... ale tak się spojrzały spod byka że aż się przestraszyłam więc spieprzyłam szybko... i tak to się skończyło, ale następnym razem nie odpuszcze..... jakby kto nie wiedział, facetki to takie homo niewiadomo co tera to dużo wokoło, co się nie spojrzy. ...... koniec żartów, do gazu!! dobra nara ide na kibel.. ale co o tym myślicie????

Gość gość
Ch/uj ciebto obchodzibkto z kim i co robi

Gość gość
Że jesteś pojj***aanaaaaa

tu edi ty fajfusie zboczony wypaczony centralnie oficjalnie ja sobie wypraszam takich słów obrzydliwych w moją stronę ja tu próbuję prowadzić inteligełtną kultrurraną dyskusję z prawdziwymi kobitami co to się na rzeczy bynajmniej znają a ty fajfusie spier z mojego profila

tu edi znowu bo się trochę tymi komętami znerwicowałam co to za chamy tu przychodzą i spokój przerywają i normalnie tak nerwy na sama noc świętą świętojańską psują i się swoją głupotą obnoszą wszem i wobec nara gitara won mi stąd brudasy