Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Pomocy nerwica utrudnia mi życie towarzyskie

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich bardzo serdecznie tak jak w temacie od ponad roku leczę się na nerwicę i muszę powiedzieć że jest to najgorszy okres w moim życiu jaki dotychczas przeżyłem przez moją nerwicę straciłem przyjaciół dziewczynę niegdyś byłem duszą towarzystwa wszędzie mnie było pełno lecz od momentu choroby stałem się zimny oschly unikam ludzi moi znajomi martwią się O mnie nie wiedzą co mi jest starają się mi pomóc lecz ja nie dopuszczam ich do siebie moja dziewczyna wręcz płacze że taki się stałem osoby ze szkoły znają mnie bardzo dobrze niegdyś czyli ok dwóch lat temu nie byłem w stanie ani na chwilę zrezygnować z ich towarzystwa bliskości wstydzę się im powiedzieć co mi jest oni chcą do mnie dotrzeć wspierają mnie bo wiedzą że coś ze mną jest nie tak a ja z powodu tego jednego g****a jakim jest nerwica wszystkich splawiam. Czyje że wszystkich tracę wszystko co mi było bliskie odeszło w zapomnienie wiem ze raczej nie będziecie w stanie mi pomóc ale był bym szczerze zobowiązany jeżeli ktoś z was bądź któraś z was dodała mi kilka słów otuchy bądź jak przełamać ta chorobę chcę znów być dla wszystkich ciepły otwarty znów cieszyć się pełnią życia. :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować