Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko w żłobku co dokupić?

Polecane posty

Gość gość

Dziecko ma 20 miesięcy. W marcu pójdzie do żłobka i nie licząc podstawowych rzeczy co powinnam dokupić? Jakie ubrania najlepiej się sprawdzają. Dziecko nosi pieluchy. Buty zimowe ma wiązane i jedne śniegowce na rzep. Mamy jeden kombinezon ale tylko na nogi bez górnej części plus kurtka. W jakich butach chodzą dzieci po przedszkolu? Bo po domu chodzi tylko w skarpetkach. Zakładam mu body z długim rękawem a nogi najczęściej gołe. Dziecko od niemowlaka nie lubi ciepła. Ja siedzę w swetrze dziecko w samej koszulce. Nie wiem czy po prostu kupić kilka koszulek np. z długim rękawem czy lepiej body? Zakładam mu body ponieważ na spacerach nie wychodzi mu tak jak koszulka i nie ma gołych pleców. Wiem, że wszystkie informację dostanę na miejscu ale chciałabym zapytać co się po prostu sprawdza w praktyce. Z góry dziękuję

Gość gość
Musisz dostosowac sie do pan opiekunek. Pomyslec jak im ulatwic prace przy swoim dziecku. Np buty na rzep beda najlepsze. Jak lubi chlodno to cienka bluzeczka i spodenki. Lepiej wszystko z dlugim rekawem.