Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wy kooorfa piertolone czerwone zjepy

Polecane posty

Gość gość

od dawna pracujecie dla holywood? rutkowski od samego początku mi wyglądał jak nietojepany jhon wayne. lykanie kooorfa. c***j wie czy to was w c***ja robią czy owsiak bedzzie tera robił ściepy na srebrne kule

Gość gość
a ta rodzina i to dziecko? tylko mi nie mócie, że to była promocja serii kooorfa. ja piertole jak ja was wy nedzne bydlaki nienawidze. w zasadzie to już nawet nie jest ienawiśc.. jesteście tempymi peeesdami. gardze wami i działacie mi na nerwy jak muchy bryzgające gooofnem w trakcie fruwania

Gość gość
zeście wymyslili. pewnie nawet paru sie ucieszy jak im zaimplementujecie cudowne moce. czy wy kooorfy nigdy nie macie dosyć? wy tak kooorfa przyzwyczajenia czy co wami kieruje?

Gość gość
weźta kooorfa wreszcie sie pogódźcie z faktem bycia jepanymi zulami bez zadnych zalett i talentów to was bedą trzymać w hospicjum. w końcu kooorfa i tak chodi am tylko o to żeby nic nie robić i ktoś sprzątał wasze gooofno. na c***j tak kombinować? przecież wiecie e ludzie mają słabość do ofiar losu. jak sie przyznacie to sie wasza męka wreszcie skońćzy

Gość gość
piertolone czerwone frajerstwo. byliście jesteście i będziecie frajerami. i nic kooorfa tego nie zmieni

Gość gość
i mowie ci to panie czerwona pało rutkowski inne jepane czerwone cwele. i napluje wam tym w ryje nawet jak mnie bedziecie ćwiartowali

Gość gość
No to chyba jesteś tutaj najbardziej oświecony kolego. Trzymam twoją stronę.

Gość gość
No to chyba jesteś tutaj najbardziej oświecony kolego. Trzymam twoją stronę.

Gość gość
a jak mnie dalej bedziecie wkoorfiali to bedziecie se musieli faktycznie zamówić jakąś sensowną ochrone proponuje dla każdego rutkowski patrol ze trzy lotniskowce, kompanie marines i z dwa tysiące pielegniarek specjalizujących sie w pediaatrii. nic do was nie dociera

Gość gość
przeciez to nie będzie miła kontynuacja spacerku po plaży. po drodze czeka was jeszcze pare klifów i wąwozów ze skutkami waszej durnoty z zebami w wasych dooopach piertolone komandosy kooorfa od abijania dzieci

Gość gość
ale jak tam se chcecie... szczerze mówiąc wkoorfia mnie wasza pewność siebie i przekonanie o własnej sile. na waszym miejscu już teraz kiedy macie przewage usunąłbym sam siebie. co prawda nie wiadomo czy wam to akurat wyjdzie na dobre bo takiego litościwego człowieka jak ja ziemia jeszcze nie nosiła

Gość gość
może mi wystarczy że wam uratuje życie i wyprostuje droge do raju. sam nie wiem. w każdym razie jak nie teraz to pewnie niedługo sie obaczym

Gość gość
ja piertole coś wam powiem. jepnijta te fuche bo was tną na wynagrodzeniu. ja jeden jestem jak cały piertolony kołhoz think tanków razem z tymi na urlopie za najlepsze pomysły a apłace wam więcej i w lepszej walucie. chyba że faktycznie sie lubicie frajerzyć to powodzenia

Gość gość
dajcie mi tu ilu ich tam macie razem tymi samymi danymi nawwet niekoniecznie przetworzonymi w jakiś efektywny sposób. wyrooocham ich wszytkich i odesle do kolejki l********gów całujących złote klamki w biurach czerwonych buraków w nadziei na to że im sie dadzą posmyrać po fujarach. oczywiście tylko w celach demonstracyjnych bo sram na ich kase

Gość gość
to nie jest dobra taktyka....ta promowana w talmudzie. o ile ktoś to traktuje na poważnie:D serio. jak ktoś twierdzi że trzeba sie pozbywać najlepszych z gojów tzn, że mu sie średnio spieszy do konfrontacji. nie wiem jakie tam uwas zwyczaje panują ale najzdrowiej dla wszystkich jest jak statkiem dowodzi najmądrzejszy i posiadający jakies kooorfa cechy oprócz jepanej paranoi. inaczej macie szanse dopłynąć co najwyżej na dno. ja nie mówie ze nie będziecie tam pierwsi...:D

Gość gość
ja nie wiem. uważacie ludzkośc za stado kretynów a sami sie zachowujecie jak spedalone barany. nie umiecie wyobrazic sobie nic ponadto czego was nauczono albo co wam sie ydaje że należy sobie wyobrażać? macie jakieś problemy psychiczne? niedorozwój osobowości? obiecali wam wasze nazwisko w najważniejszej częsci filmu czyli przy "literach"?:D a idźta w c***j nawet bym nie chciał z wami pracoać

Gość gość
a iwecie dlaczego was tak segregują? ze ci od tego tamci od tamtego? że co? że dla lepszej efektywności? dla koncentracji fachowców? dla bezpieczeństwa badań i zmniejszenia ryzyka wycieku? to se ak kooorfa dalej myślcie:D

Gość gość
tak czy inaczej jak sie kiedyś obudzicie bez instrukcji od niewidzialnego wszechwładnego szefa to bedzieta mieli przesrane. a gwarntuje wam, że taki scenariusz prędzej czy później będzie realizowany

Gość gość
Jaka rodzina i dziecko? Do kogo to wszystko i o co tu chodzi?

Gość gość
O jakim zabijaniu dziec***iszesz? Współpracujesz już z policją?

Gość gość
nic mi nie wiadomo o współpracy z policją chyba, że mi odkładaja n jakies trumnowe albo stypowe w ramach niespodzianki

Gość gość
poza tym w policji sie nie pracuje tylko służy. każdy jeden sie domaga zapłaty za ciężką służbę ale jak im na co braknie to twierdzą, że to już praca. jak korupcja to mało płatna praca jak wcześniejsza emerytura z msw to nagle małopłatna ciężka służba. piertole takich współpracowników

Gość gość
jak pretensje o pretensje ze kogoś spałowali to nie ich wina bo taki był rozkaz albo decyzja polityczna jak premie za bezsensowne wyjeżdżanie wachy i brak urlopó to nagle praca. mogliby sie na coś zdecydować skoro w konstytucji nic o tym nie ma

Gość gość
Jakie zabijanie dzieci?

Gość gość
formacja mundurowa ale nabór jak na kase do lidla. droga służbowa ale i przysięga. to nie dla mnie. mnie nie interesuje ani emerytura ani paradne mundury ani układy z kim akurat wygodnie. jak komu pasuje to se może wstąpić. tak wyjaśniam bo widze, że jesteś zainteresowany i uważasz że coś mi wiadomo na ten temat. to ci mówie co mi wiadomo

Gość gość
normalne służbowe zabijanie jak np komuś sie mówi że jes lykaninem a ten za c***ja nie rozumie że tu chodzi o grubą kase i kreowanie świadomości społecznej czyli o dobro ludzkości to trzeba mu zabić dziecko zrobić afere nadmuchać ją i zamieścić z pół zdania o tym że koleś był lykaninem co by nie yszło że o jakas paria polityczna

Gość gość
co prada biore również pod uwagę możliwość bezczelnej dezinformacji w stylu najciemniej pod latarnią obliczonej na to że ktoś dopatrzy sie w tym szwindlu albo tajnych projektów budżetowych zakładających wdrożenie w system ubezpieczeń społecznych składek na ugryzzienie wampira i zamówień dla zbrojeniówki na broń dla van helsinga

Gość gość
do tego dochodzi kwestia przebudzenia społecznego sponsorowanego przez tych którym powinno na tym przebudzeniu zależeć jak eskimosowi na opadach sniegu

Gość gość
jest jeszcze cała masa innych mózliwości niektóe sie wzajemnie wyklucają inne idą rączka w rączke albo zamaskowane tyralierą. po prostu wziałem jedną z nich pod uwagę i mnie to wzburzyło tak samo jak wzburza mnie nagminne mordowanie gwiazd pop kultury kontrkultury przez kolesi którzy je wykreowali. wkórfia mnie że potem sami o tym piertolą bo wiedzą że to tylko zwiększy ich zyski. to mnie wkooorfia i czerwone kooorfy które mnie tym zarzucaja jakbym kooorfa miał problemy ze wzrokiem i nie widział co sie wyrabia

Gość gość
a najbardziej mnie wkooorfia to ze to banda kretynów.