Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śniło mi się, że osoba mi bliska

Polecane posty

Gość gość

brała ślub z kimś innym, a ja byłam tylko jakimś gościem, zaproszonym czy nie zapraszonym i w ręku trzymałam kwiaty...A szłam na ten ślub z takim bólem, że mało nie upadałam...A co chodzi?

Gość gość
mnie sie snilo gorzej.ze moj wlasny maz napisal mi wiadomosc ze idzie na impreze z duzo mlodsza laska a ja mam isc w odstawke.tez sie zastanawiam o co tu chodzi.obudzilam sie chora-z grypa i goraczka a zasypialam zdrowa

Gość gość
wynika z tego, ze obie macie we łbie niezły sajgon :D

Gość gość
https://www.youtube.com/watch?v=UdD-zac4mx8 znam to uczucie, chociaż gorzej od ich ślubu przeżyłam jej ciążę po kilku latach. kiedy zobaczyłam ją z brzuchem jak waligóra myślałam że zemdleję a potem tak wyłam że myślałam że ducha wyrzygam.

Gość gość
co chciałeś osiągnąć tym zdjęciem. chcesz być rozpoznany po dłoniach, bardzo chętnie tylko muszą być suche i widoczne. i co to jest ciąża spożywcza?

Gość gość
ze zdjęcia można wywnioskować że: - obietk XY ma ponad 30 lat i nie jest to Przemuś bo ten ma łysą klatę - obiekt XY nie jest zbyt zamożny bo kąpie się w wannie ogrodzonej od powierzchni sralnej ceratowym parawanem, nad wanną jest suszarka na odzież więc zamieszkuje tz blokowiska a aparat postawił gdzieś na jakiejś półeczce okołowaniennej ewentualnie brzegu wanny. nie robiło mu je dziecko bo musiałoby leżeć|siedzieć na podłodze - obiekt XY jest ekshibicjonistą ale w żadnym razie nie ma kompleksów. zgadłam? :classic_cool:

Gość gość
Przykre. Ale nie uzyskałam od was żadnej interpretacji. Jak na moje oko ten sen wrózy zdradę i problemowe wplątanie mojej osoby w te zdadzieckie relacje. Dziesiejszy dzień wyjaśnił mi sporo... Już nie potrzebuje zadnej pomocy. Autorka

Gość gość
pociesza mnie to, że w ręku trzymałam kwiaty, a więc moje uczucia są czyste i prawe...to oni mają coś na sumieniu.

Gość gość
czyste i piękne jak kwiaty

Gość gość
od dziś mój bliski, to raczej nie mój bliski = ponieważ, w tym śnie kiedy złapałam go za rękę, nawet nie zwrócił na mnie uwagi ani nie spojrzał na mnie, choć wiedział, że stoję obok. I tak sny, nasze kochane sny, pokazują nam drogi, po których mamy iść i prawdziwe oblicze naszego zaślepienia.