Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

500 plus zamiast owsiaka

Polecane posty

Gość gość

500+ winno być przeznaczone na sprzęt i leczenie chorych, w tej chwili nie dam ani grosza na tą pomoc, bo uważam, że jak rząd daje za pieprzenie się po 500 zł od zrobienia jednego bachora to jako kraj jesteśmy bardzo bogaci.

Gość gość
500+ to program mający na celu kupienie sobie głosów biedoty. Co to ma wspólnego z WOŚP? moja córeczka po porodzie miała badany słychać sprzętem od Owsiaka i jestem mu za to bardzo wdzięczna. Owsiak wydaje się być mądrzejszy niż nasz aktualny żenujący minister zdrowia, który twierdzi, że smog nie jest żadnym zagrożeniem, a polki łykają pigulki ,,po'' jak cukierki.

Gość gość
a co ma 500+ wspolnego z WOŚP ??!!! nie chcesz to nie dawaj tylko jak Twoje dzieci kiedys beda potrzebowały sprzetu zakupionego przez WOŚP to podpisz ze nie chcesz z niego korzystac.

Gość gość
Nie. 500+ powinno być przeznaczone na wsparcie dla matek pracujących, aby chciały rodzić bez obawy o utratę pracy. Czyli na dofinansowanie opieki nad małym dzieckiem, kiedy ona wraca do pracy.

Gość gość
Boże jak ci bol d**e ściska że ty nie dostajesz a inne tak. Ja też mam dziecko i mi się nie należy a jestem bezrobotna bo wcześniej pracowałam na umowe zlecenie i co i jakoś nie robię afery. Mam znajoma która pracuje razem z mężem i mają jedno dziecko i zarabiają razem prawie 5 tys i dostają i jakoś mi to nie przeszkadza mam to poprostu gdzieś. A jeżeli nie chcesz dawać na WOŚP to nie dawaj ale jak kiedyś zachoruje twoje dziecko to powiedz by nie badali tym sprzętem bo jesteś wielka przeciwniczka. Ale nie takie jak ty to będą później krzyczały że im się należy. Debilka i tyle

Gość gość
to nie pan Owsiak kupuje sprzęt, tylko całe społeczeństwo ludzi, które wrzuciło do puszek. To dar od ludzi serca a nie od niego.

Gość gość
Autorka jest wulgarna i ordynarna. Biedna nie moze do tej pory uporac sie z faktem ze nie dostala 500plus.Bo jakby miala dwojke to by lape wyciagnela a jak.Mnie to wisi i powiewa- chcesz daj nie to nie. Generalnie wspolczuje ci bo widac ze to dla ciebie megafrustracja- a ty autorko mimo uplywu roku od momentu wejscia 500plus nadal sie z tym nie pogodzilas..Moze udaj sie do psychologa po jakies leki wyciszajace pisze serio

Gość gość
500+ ma to do siebie, że te pieniądze winny być skierowane na kupowanie sprzętu i leczenie chorych bo tylko te osoby są wymagające pomocy, a nie płacenie za pieprzenie się. Młodzi zdrowi jak cholera rodzice jak napieprzą sobie dzieci to niech na nie zapieprzają. Nie dociera to do was, widać jakie jesteście tępe.

Gość gość
Wole by dawali polskim rodzinom niż żeby szło to na socjal dla ciapatych lub innych brudasow. Zazdrościsz innym to sama sobie narob dzieci i wtedy będziemy rozmawiać

Gość gość
już od razu ciebie królico ciapaty zje, a, moze by ciebie ****ał dobrze, p********z jak potłuczona

Gość gość
a co, czyżby ciapaty nie miał wuja, też mają, i pieprzą dobrze, także królico przy ciapatych też będziesz mogła sie rozmnażać, wystarczy tylko giry rozłożyć.

Gość gość
He he i będę się rozmnażać a ty głupia su*** zapie*** na mnie i na moich bachorow haha ha ha

Gość gość
- do czasu kretynko... bo jak zabraknie kasy, to nie będzie 500+ i co zrobisz z bachorkami/

Gość Jakie to żenujące
Co za idiotka napisała ten post?! W żaden sposób nie mogę pojąć co ma wspólnego 500+ z WOŚP?! Przez cały czas dawałam do puszki na ten cel i dawać będę nadal.Jutro idziemy z całą rodzinką żeby włożyć kasę.Wiele dobrego robi Jurek Owsiak i nie rozumiem tych przeciwników! Pewnie jesteś jedną z tych co woli dać księżulkom na tacę,żeby mieli na nowe auto i na d****i?!

Gość gość
Mnie zastanawia dlaczego z pieniędzy zebranych na WOŚP tylko 50 kilka % idzie na zakup sprzętu a nie np 80-90% gdzie reszta kasy ? W kieszeni Owsiaka?

Gość gość
też jestem za tym aby zlikwidować 500+ a te pieniądze przeznaczyć na zakup sprzętu i leczenie chorych, bo młodzi zdrowi rodzice jak sobie napieprzą dzieci to niech na nie zapieprzają aż im będzie łeb odskakiwał jak durnoty rodzą dziecko za dzieckiem