Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomysl jak spedzic sobote

Polecane posty

Gość gość

Bez kasy i nie siedząc w domu

Gość gość
Stać w domu:-)

Gość gość
Spacer

Gość Edziaaaaaaaa
Jakiś film se obejrzyj, tak jak ja :p

Gość gość
operacja Mincemeat dziffko

Gość gość
SURVIVAL :-) w lesie zrobić szałas, ognisko, ugotować zupę z mrówek, można nawet cały weekend siedzieć.

Gość gość
Albo znajdź faceta. Ja nie mam pieniędzy, ale dziś mąż mnie zabiera do teatru i na kolację do dobrej restauracji.

Gość gość
nie wiem jak inni, ale ja dziś będę rozmrażać zamrażarkę, myślę, że pobędziemy ze sobą większość wieczoru. Polecam

Gość gość
No i widzisz, właśnie przekonałas sie Autorko ze nie warto iść do ludzi bo spotkasz takich samych debili jak tych tutaj. Nie miej poczucia straty. Jedna sie chwali, druga żali a kolejny myśli ze jest mistrzem humoru . Życie...

Książka?Film? A może jakieś zajęcia z gimnastyki?Wspaniała kąpiel ze świecą .Relaks przy muzyce. Popisanie z kimś sympatycznym?Rozmowa z przyjaciółmi?Dobry film?Najlepiej wariacka komedia:)Ale najpierw spacer :):)

Gość gość
Umyc podloge szmata na kolanach. We wszystkich pomieszczeniach.

Gość gość
My narobiliśmy różne przekąski, kanapeczki, deskę serów, chipsy, słodycze i piwo/wino i... mąż czeka na skoki, ja obok siedzę z książką, a na podłodze bawi się syn. Nicnierobienie kilka godzin :D rzadko nam się to zdarza. Rano byliśmy w lesie, nad rzeką na spacerze, ale tylko ja z dzieckiem, bo mąż pracował. P.S. Napisz jaką masz sytuację, masz męża, dzieci, z kim mieszkasz, to coś doradzimy...

Gość gość
My narobiliśmy różne przekąski, kanapeczki, deskę serów, chipsy, słodycze i piwo/wino i... mąż czeka na skoki, ja obok siedzę z książką, a na podłodze bawi się syn. Nicnierobienie kilka godzin :D rzadko nam się to zdarza. Rano byliśmy w lesie, nad rzeką na spacerze, ale tylko ja z dzieckiem, bo mąż pracował. P.S. Napisz jaką masz sytuację, masz męża, dzieci, z kim mieszkasz, to coś doradzimy...