Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego muzulmanie nienawidza kobiet a kobiety kochaja muzulmanow

Polecane posty

Gość gość

Skad ten trend? Pragnienia kobiet czy dzielo feministek?

Gość gość
Ja nie kocam muzułmanów. Boje sie ich i wychodzę z autobusu jak siedzi podejrzany wg mnie śniady

Gość KRUCAFUKS
Przecież wiadomo ze kobiety lubią być poniżane i traktowane jak zwierzęta dlatego albo wybierają bad boyi i muszą na nich z********ac bo taki za 2 tyś nie schańbi sie pracą choć tylko po gimnazjum albo biorą sobie murzyna czy ciapatego s*******nka i mają to samo albo i wiecej bo do tego mogą jeszcze zostać oblane kwasem przy próbie odejscia lub czy eka je dekapitacja głowy a jak zdecydują sie zostać to wtedy najlepsza dla nich część czyli narzekanie jakio one nie skrzywdzone i biedne łola boga

Gość gość
A gdzie wy widzicie te kobiety, które kochają ciapków? Ja ciapków nie kocham i nie widzę, by kobiety wokół mnie ciapków kochały.

Gość gość
Bo lubimy jak ktoś nas "krótko trzyma". ;) Fajnie być grzeczna dziewczynka i dostawać nagrody no i oczywiście kary jak jesteśmy niegrzeczne. ;)

Gość gość
Jako 100% kobieta mowie wam ze my lubimy jak traktuje sie nas jak szmaty bo później mozemy sobie ponarzekać jak mam źle

Gość gość
Mnie jak by mój mąż nie bił to bym go zostawiła bo z czego miala bym sie wyzalac później puzniej

Gość gość
Bo kobiety nienawidza samych siebie, wiec kochaja tych co ich nienawidza.